ayda17 aysekaran grintuss’u bi araştırın isterseniz ona da iyi diyorlar. Bizde başta prospan kullandık sonra başka bi doktor grintuss önerdi ve çok memnunum. Hem tadı hem de etkisi prospana göre daha iyi geldi
aysekaran ayda17 teşekkür ederim şurup fayda ettimi emin değilim öksürük hafifledi ama kesilmedi olmazsa birde onu deneyelim
aysekaran aleynaydmr evet buradada çok fazla doktora danıştım ebelerime hemsirelerime eczacım tanıdık onada sordum kullanma diyen olmadı herkes farklı bilgiye sahip ne yapacağımı şaşırdım
ayda17 aysekaran öksürük şimdiki virüslerden midir bilinmez çok uzun süreli oluyor. Bizde de tam bitti derken yeniden başlıyor.
Evamm001 aysekaran Canım içirebilirsin benim kutum bugün bitti attım çok etkili mutlaka iki günde kesmese üçüncü gün keser
aysekaran Evamm001 6 gün oldu canım başlayalı kesilmedi artık babanemden akıl alıyorum kesilsin diye pekmezle kınayı göğsüne sürdüm bakalım kesecekmi
Szn03 aysekaran benim bebegıme vermişti bir doktor. Geçirmedi. Sonra hastaneye gittim. Ordaki doktor o şurubu kes önermiyoruz dedi. Yerıne zaditen damla verdı. O cok iyi geldi. Şimdi ufacık bişey olsa öksürük falan hemen onu veririim.
aysekaran ayda17 virüs yayılmış okul çocuklarını yaklaştırmicaz çocuğu olanı kabul etmicez yada eve kapancaz