aysekaran Prospan kullanan varmı aranızda bebeğim 4.5 aylık şurubu verdim 4 saattir uyuyor endişelendim
Mucizemm344 aysekaran ben çok kullandım canım ve hala kullanıyorum bitkisel bu öksürük şurubu ondan olacağını zannetmiyorum
papatya_1125 aysekaran bitkisel öksürük şurubu olsa da içinde hederia helix folium var yani sarmaşık bitkisi.2 yaş öncesi kullanımı tavsiye edilmiyor bu yüzden (doktordan alıntıdır. Bizim de doktor vermişti 4.5 aylıkken.kullanmadim)
kuzey-21 aysekaran turuncu kutu da değil mi bu şurup. Doktor bize de yazmıştı hiç kullanmadım. Ne işe yaradığını da unutmuşum
H_ceyhan aysekaran 5 aylık bebeğim öksürüyor diye doktor önermişti bitkisel diye şıp diye kesti öksürüğünü ama öyle uyutmamisti. Başka birşeyden olabilir ama dikkat et ateşi çıktığında ve şekeri düşerse çok uyurlar. Veya ne ile besleniyor bebek
Rabisasel211 aysekaran ya evet hanımefendnin dediğine katılıyorum bende 2 doktpra götürmüştüm 2 yaş altı yazmamız yasak dedi bitkisel de olsa
aysekaran H_ceyhan anne sütüyle besleniyor 20 gündür doğru düzgün uyku uyumadı antibiyotik öksürük şurubu balgam söktürücü bitirdik fayda etmedi bunu söyledi ilk defa verince biraz tedirgin oldum
EfBiCo aysekaran geçen doktor bana al demişti. eczacı vermedi bana sağlık bakanlığı 1yaş altı çocuklara yasaklamış.
denizkizi_ aysekaran merhabalar prospan ilaç yasaklandı diye biliyorum bizde onu kullanıyorduk fakat doktorumuz ilaç yasaklandı kaldıracak dediği için başka bitkisel şuruba geçtik bence bi doktorunuza danışın o ilacı vermeyin
aysekaran denizkizi_ hangisini kullanıyorsunuz 3 çocuk doktoruna sordum kullanabilirsin dedi ama uyku yapanı buldum alerji damlası verdi o yapmış
aleynaydmr aysekaran ben Almanyada dogdum büyüdüm, biz kücükkende annem bize hep prospan icirmis, hala kardeslerim iciyor. Almanyanin en sevilen öksürük surubu
aysekaran aleynaydmr evet buradada çok fazla doktora danıştım ebelerime hemsirelerime eczacım tanıdık onada sordum kullanma diyen olmadı herkes farklı bilgiye sahip ne yapacağımı şaşırdım