Minnakkk Oglum 15 ay 21 gunluk on on bes gundur bilinçli olarak anneee deyişi var allahım eriyip bitiyorum ❤️❤️ nasıl guzel diyor anlatamam Bi baslıyor annee diye peşimde dolanmaya 😍
Berilsmom13 Minnakkk benimkide öyle 13 aylık anne anne günü anne demekle geçiyo😂😂 insan bayılıyo dönüyorum efendim annem diyorum meme diyo sonra🤦🏼♀️😂
Birberenannesi Minnakkk o günün hayaliyle yaşıyorum resmen daha benim kızçem 5 aylık yolumuz uzun ama ben çok sabırsızım 😄😍
Ecemilay Birberenannesi benimki de 2 aylık ağlarken hınne hınne diyo deli oluyorum anne demeye başlasa onun ağzını burnunu yerim heralde 🥰🥰🥰
Minnakkk sedaelif ahahaha o da guzel yaaa 😂 aksam Zeynep demeyi öğretmiş eşim ama tam cıkartamıyor yarım yamalak bişeyler diyor 😂
Birkullanici Minnakkk aynı valla bende diyorum ne derdin varsa biraz baba de ona söyle bi küçüğü ağlıyor bi büyüğü😂
Minnakkk Birkullanici cok zor ya iki cocuk benim feleğim sastı artık yetemiyorum mukemmel olmaya calısmktan yoruldum gercekten sizde durumlar nedir
Denizzz88 Minnakkk yaa çok güzel bi duygu benim oğlumda 1 aydır söylüyor bilinçli bi şekilde anne diye sürekli annee anneee diye peşimde 🥰 ama babasına babammm diyor 🤣
Minnakkk Denizzz88 babacı oluyorlar biraz ya bizim evde hersey babasının sabah Bi baslıyor eline ne gorurse baba baba baba dşye dolanıyor aksama kadar 😂