tarcinnn Dygzynp ben ilk haftalar kullanıyordum baya arttı. Şimdi 5 aylık. İşe başlayacağım için tekrar başlayacağım.
Tuba11 MademoiselleZengin55 merhaba bu dediğiniz vitamini nereden alabiliriz acaba. Benim de kızımda sütüm hiç gelmedi mama kullandık. Şuan ikinci hamileliğim ve bu defa sütümun gelmesini istiyorum. Görünce yazmak istedim
MademoiselleZengin55 Tuba11 Merhaba, biz eczaneden almıştık.Günde 3 kez ikişer hap şeklinde tüketiliyor.Tam adı Brewers yeast with B12.
Dygzynp MademoiselleZengin55 çok saolun gerçekten yarın bende doktora çıkacağım sorarım inşaAllah bi an önce başlayayım yavruma şifa olsun
Dfne1 Dygzynp yotubedan özde aridak süt artırma videosu var izlemenizi tavsiye ederim instagramdan yazınca da cevap veriyor
Gulerrefe Dygzynp bestlak damla kullandım,bende işe yaramadı. O bahsedilen vitaminin faydası çok olduğu söylenmiş,ondan sipariş verdim şimdi baklm, inşallah o arttirir
Dygzynp Gulerrefe bende aldım kullanıcam bakalım inşaAllah işe yarar ama damlayı zaten ebe de diyor bu saatten sonra pek işe yaracağını zannetmiyorum ilk başlarda kullansaydın yarardı diye