Dygzynp Aranızda bestlak damla kullanan mı var mı? Süt arttırmak için. Hiç sütüm yok bebeğim emmek istiyor. Bu damladan bahsedenler oldu. Kullanan varsa bilgi verebilir mi etkisi var mı eğer varsa almak istiyorum hemen
MademoiselleZengin55 Dygzynp Benim bebeğim 6 aylık doğduğu günden bu yana kullanıyorum.İşe de yarıyor,sütüm hep azdı bu sayede bu güne geldim.Bi de brewers yeast var vitamin o çok daha faydalı diyebilirim.Ben ikisini de kullandım.
tarcinnn Dygzynp ben ilk haftalar kullanıyordum baya arttı. Şimdi 5 aylık. İşe başlayacağım için tekrar başlayacağım.
Dfne1 Dygzynp yotubedan özde aridak süt artırma videosu var izlemenizi tavsiye ederim instagramdan yazınca da cevap veriyor
Dygzynp MademoiselleZengin55 çok teşekkür ederim. Bebeğim rahatsız ve rahatsızken hiç mama içmiyor hep göğsüme yöneliyor. Ama boş olduğu için ağlıyor
Tuba11 MademoiselleZengin55 merhaba bu dediğiniz vitamini nereden alabiliriz acaba. Benim de kızımda sütüm hiç gelmedi mama kullandık. Şuan ikinci hamileliğim ve bu defa sütümun gelmesini istiyorum. Görünce yazmak istedim
MademoiselleZengin55 Dygzynp Benimki de öyleydi .Katıla katıla ağlardı süt gelmeyince.Bi de hindistan cevizi yağı önerebilirim.Kahvenize katın hem süt arttırıcı özelliği var hemde metabolizmayı hızlandırıyor.
Dygzynp MademoiselleZengin55 Tamamdır saolun şimdi baktım o dediğiniz vitamine gerçekten çoğu insan aynı şeyi söylüyor çok etkisini gören olmuş ikisini birlikte kullanabilirim bi sıkıntı olmaz dimi ?
MademoiselleZengin55 Tuba11 Merhaba, biz eczaneden almıştık.Günde 3 kez ikişer hap şeklinde tüketiliyor.Tam adı Brewers yeast with B12.
Dygzynp MademoiselleZengin55 çok saolun gerçekten yarın bende doktora çıkacağım sorarım inşaAllah bi an önce başlayayım yavruma şifa olsun
Gulerrefe Dygzynp bestlak damla kullandım,bende işe yaramadı. O bahsedilen vitaminin faydası çok olduğu söylenmiş,ondan sipariş verdim şimdi baklm, inşallah o arttirir
Dygzynp Gulerrefe bende aldım kullanıcam bakalım inşaAllah işe yarar ama damlayı zaten ebe de diyor bu saatten sonra pek işe yaracağını zannetmiyorum ilk başlarda kullansaydın yarardı diye