Sulee_ Selin1234 tamamdır teşekkürler peki son olarak ben şimdi 9 da ventolin 9 bucukda cortair verdim bidaki ventolini ne zaman vermeliyim yani o arada kaç saat geçmesi gerekiyor
Selin1234 Sulee_ söyle toplamda 4 sefer vereceğiz için 6 saatte 1 vermeniz gerekiyor o da 2 ya da 3 gibi vermeniz gerekiyor bu şekilde 5 ya da 6 saatte 1 vermeniz lazım ina göre ayarlaya bilirsiniz
bglm Sulee_ Dr nasıl anlattıysa osekılde uygulayınca ben extra sız bıseyler katmayın gerek görmemiş demekkı düzelmezse tekrr doktora gıdersınız
Elf123 Sulee_ bebeğin kilosuna göre ayarlıyor dozu doktorlar 11 kilo iken yarım veriyordum ventolini 15 kiloya yakın tam veriyorum şimdi yani doktorunun doz ayarı yapması gerekirdi
Merveyselkaya Sulee_ kızıma veriyorum sulandirmayi demedi doktor ventolin gunde 4 defa yarım veriyorum diğerini de gunde 2 defa tam veriyorum sulandirmiyorum
Sulee_ Merveyselkaya ağır gelebiliyormuş birde fizyolojik ile dahada etkili oluyormuş ventolin için doktor karıştırıpda ver dedi ama cortair için birşey demedi gene ne olur ne olmaz diye bir cc de ona atıyorum ben siz peki kaç saat ara ile veriyorsunuz havayı
kubr_pak Sulee_ Bizde kullandık 15 gün boyunca bi sorun yaşamadık çok şükür, cortairi verdikten 30-45 dakika sonra ver ventolini ben öyle yaptım hep
kubr_pak Sulee_ Sırasının farkedeceğini sanmıyorum, ben genel de cortairi verip sonra ventolini veriyordum