Deletedmom_123 Ikicocukbiranne bariz mavi kuzum bu benim görümcemle eşi kumral kahve göz çocukları mavi :))
Ikicocukbiranne Deletedmom_123 Valla değişiyormuş baksana hep öyle yazmışlar 9. ay 10. ay büyüyene kadar şu renk diyemicez 😄
umutunannesiiii Ikicocukbiranne pek değişecek gibi durmuyor ama benim bebeğimin daha koyu maviydi 4.5 aylık yeşil oldu bakalım ne Olcak sonuç
cahillesohbetikestim Ikicocukbiranne oğlumun ilk 6 ay maviydi şuan çimen gözlü 🥰 6. Ayından sonra yeşile döndü gözleri, şuan 10 aylık böyle mi kalır değişir mi bilmiyorum. 🌍💚
Demirac19 Olimbonii Maşallah bu, benim bebeğimin gözleri gibi ve ela olucak büyük ihtimal çünkü ben ve eşim ela gözlüyüz
Olimbonii Demirac19 yaaa insallah ela kalir yaa koyulasmaz benim gozumde cok acik bir kahve gun isiginda ela gibi oluyor bana benzedi demek 🙈😂
miraculous_22 Ikicocukbiranne kızım 3 aylık göz rengi aynı böyle bizde merak ediyoruz değişir mi diye😂
miraculous_22 Ikicocukbiranne evet canım eşimin annesi ve kardeşlerinden benimde babaannem de vardı onlardan geçmiştir belki genlerimize 🤭😂
Balim61 Ikicocukbiranne yanliş hatirlamiyosm 3.4 ay sonraydi galiba degsti.şuan 23 aylik unuttum baya oldu ama 3.4 aylikti galiba çok fazla surmedi degistirmesi