Hayatbanavaykikivayvay Ikicocukbiranne yok net degil gri gibi oldu cogunlukla gri bazen yesil bazen ela hatta bazen kahve bile oluyor goren anlamiyor rengini 😁
Ikicocukbiranne Wolverine Bu renk ama ela olabilir o zaman koyu kahve olmaz gibi geliyor bana ama bilmiyorum tabi ki. Çevremde hiç değişen göz de olmadı neyse o oldular o yüzden bilmiyorum burada okudum hep değisenleri 😄
senemmgncr Ikicocukbiranne bizde kahveyiz ama mavi gözlü bebeğimiz var 1 yaşını doldurdu artık değişeceğini sanmıyorum sizin anne baba tarafınızda renkli gözlü varsa belki renkli kalır
Ikicocukbiranne senemmgncr Var ama annanem babannem falan yani esim ve ben siyaha yakın koyu kahveyiz
Ikicocukbiranne Olimbonii Maşallah ela sanki bu renk tabi kamera da degistiriyor biraz koyu gösteriyor ama çok hoş maşallah 🧿
Demirac19 Olimbonii Maşallah bu, benim bebeğimin gözleri gibi ve ela olucak büyük ihtimal çünkü ben ve eşim ela gözlüyüz
Deletedmom_123 Ikicocukbiranne bariz mavi kuzum bu benim görümcemle eşi kumral kahve göz çocukları mavi :))
Ikicocukbiranne Deletedmom_123 Valla değişiyormuş baksana hep öyle yazmışlar 9. ay 10. ay büyüyene kadar şu renk diyemicez 😄
umutunannesiiii Ikicocukbiranne pek değişecek gibi durmuyor ama benim bebeğimin daha koyu maviydi 4.5 aylık yeşil oldu bakalım ne Olcak sonuç
cahillesohbetikestim Ikicocukbiranne oğlumun ilk 6 ay maviydi şuan çimen gözlü 🥰 6. Ayından sonra yeşile döndü gözleri, şuan 10 aylık böyle mi kalır değişir mi bilmiyorum. 🌍💚