Valla acı ama gerçek yemeyen çocuk emmeyi bırakıncada yemiyor benim kızım 26 aylık olcak ek gıdaya 6.ayda geçtik o zmandan bugüne kadar zorla yediriyorum her öğün 1 saat sürüyo bazen geçiyo o kadar çok yoruldum ki artık 23 aylıkken ameliyat oldum safradan emmeyi bi anda kesmek zorunda kaldık yer dediler büyükler fln 3 ay oldu hala aynı mart ayından beri sebze vs hiç bişey yemiyor sabah kahvaltılarını sağlam yaptırıyrm halen bulamaç yapıyorum bebe bisküvisi süt muz yumurta peynir bal keçiboynuzu avakado tatlı kabak ceviz badem fındık elma yulaf bunların hepsini dönüşümlü veriyorum misal yarım muz yarım avakado 1 tam haşlanmış yumurta 5 6 tane bisküvi az sütle ıslatıyorum labne 2 ceviz rendesi 4 5 çiğ badem rendesi birde bal karıştırıyorm hepsini ezerek yediriyrm bunların sayesinde değerleri güzel öğlen çorba veriyrm 1 kase ilikli kemik sulu yayla tarhana seviyor başka çorba çeşidimizde yok akşamda mutlaka 1 dolu kase ev yoğurdu yediririm ama yemek yok akşamları yemiyo çünkü asla bazen makarna bazen şehriye pilavı veya pirinç pilavı 1 adet köfte arada canı isterse yiyor ama bu söylediklermn hepsini çoğu zman ağlaya ağlaya yedirdim hep ben bile ağladım yeri geldi sinirden ☺️ halende aynı