Zeliha27mira NuruKelam Güzelim cemaatlere çocuklarını da gönder olur mu umarım başına gelmez burda bu şekilde savunmazsın dinini yaşamak isteyen sessizce evinde de yaşar ibadetini yapar bak burda o güzelim cemaatlere gidenler anlatıyor neler yaşadıklarını daha neyi savunuyorsun Allah aşkına hepimiz anneyiz benmde kızım var 6 yaşında cinsel istismar edilmek evlendirilmek hangi kuranda hangi kitapta yazıyor o SEVDİĞİNİZ İsmailağa adı altındaki pisliklerin sapıkların neyini kayırıyorsunuz daha ??
[silindi] NukleerBaslikliKizz ben dinime bağlı biriyim çok şükür bence dinle alay edenlere gelse güzel olur
Dilaylaa Postumda dini değerlere hakaret yok , kimsenin inancina hakaret yok. Bu olayı tum anneler öğrenmeli bilmeli ki kimlerden çocuklarını uzak tutması gerekiyor bilinçlenmeli.
rua_da_senhora_das_verdades Dilaylaa Bende size bir şey sorabilir miyim? Atatürkle ilgili de bir iddia var. Üstelik bu iddia hakkında iftiradır vs diyerek açılmış dava falanda yok. Veya yalan haber diyerekte. 15 yaşında çocuk yaşta biriyle birlikteliği olmuş. Bunu o yabancı kadın anlatıyor. Dediğim gibi haberi yalanlayan veya dava açan yok. Şimdi söyler misiniz biz bu durumlarda kime neye nasıl inanalım?
Irmakmelegim NuruKelam ne hakareti ben göremiyorum doğru bisey söylüyor kadın tarikatlar kapatılmalı çok mu norml görüyorsunuz 6 yaşında ufacık masum çocuğa tecavüzü bu mu Allah kelaminiz bu mu insanlığınız çocuklarımız bu tarz tarikatlarin eline düşse napcaksiniz acaba o zmaan ah vah demeye başlarsınız ben naptimbdiye tarikatlar din somurucusudur sapkın insanlar la dolu dini kullanıp insanların duygularıyla çocuklarıyla oynayan şerefsizlerle dolu
Babybus_ Bazilari bana dokunmayan yilan bin yaşasın modunda ben anneyim bu konuyu benim konusmam lazim en cok kendi yakinim degil sokaktaki tek bir cocugun bu pisligi yaşaması bana yeter kapatılsın reziller
[silindi] Eternity Wolverine evet sizin gibi dini bozanlar olunca gelmez ama Allah büyük gelecek o günler
Eternity [silindi] Şeriat sadece bana, ona mı gelecek? Sana da gelecek, senin kızına da gelecek. Yazıklar olsun sizin gibi düşünenlere.
[silindi] Eternity ben kızımı dinine bağlı biri olarak büyüyeceğim dinimizi öğrenecek çünkü onun annesi benim ve o allah yolunda olacak ŞERİAT!
[silindi] Mihriiii geçen gün doğulu olarak doğmasaydım diye bir post vardı ve biri yobaz demişti bende başka bişey dedim neyse beni askıya aldılar onuda aldılar mı acaba YOBAZ diyen şahsı oda bir hakert ya
Dilaylaa ahsenmomm bahsedilen tarikat Türkiye’nin en büyük tarikatlardan biri . Bu bir uydurma değil . Yaşanmış bir olay. Boyle yasanan yüzlerce binlerce olay var , inanmama amacınız nedir tam olarak ?
ahsenmomm Dilaylaa eee ben içinde olan biri olarak söylüyorum size . Siz neden inanmıyorsunuz peki ? Ayrıca ben inanmıyorum demiyorum ki böyle pis insanlar her yerdeee her yerde. Ama öyle insanlar var diye kalkıpta neden islama hizmet eden bütün tarikatları topyekün işin içine katıyorsunuz ? Keşke ayıklansa öyle pislikler de herkes görse tarikatın güzelliğini..
Eternity [silindi] [silindi] Yaşadığın ülke MÜSLÜMAN BİR ÜLKE DEĞİL. MÜSLÜMANLARIN ÇOĞUNLUK OLDUĞU BİR ÜLKEDİR. Şeriat yanlısı isen buyur İran sınır kapısına, doya doya yaşa.
Dilaylaa [silindi] Sizin gibilere şeriat lazım zaten nasil birsey olduğunu yaşayarak ogrenseniz keske
Eternity [silindi] Kızını sen nasıl yetiştirirsen yetiştir. Belki senin dinini tercih etmeyecek? Belki zorlanmak yerine kendi aklına kalbine uygun olanı tercih edecek? Allah büyüktür, yarın ne olacağımız belli değil. Çok büyük konuşuyorsunuz.
Herneyse_00 Dilaylaa tam 5 sene yurtlarda kaldım farklı farklı medrese de ve diyanet yurdun da hepsinin Allah bin belasını versin. 24 yaşındayım içimden ne namaz kılmak ne nede kuran okumak geliyor. Bence bütün cemaatlerin kapatılması gerek eğer bı kurs olacaksa oda diyanet yeter. Oda beter gerçi ama diğerlerine nazaran bı tık iyi
Cemre_61 NuruKelam bende diyorum ki illa ceza almalarını başınıza geldiği zaman istemeniz saçma gelmeden sizde ceza almaları için susmayacaksınız ki başkaları da yanmayacak Allah’a havale edin susun diyorsunuz resmen ilk yazdığınızdan bu anlaşılıyor
Dedimolabilir Dilaylaa boyle seyleri asla savunmuyorum . Onlarin tek derdi cocuklarin beynini yikamak. Cocuklarimizin dinini ogrenmesini isteyenler orf ve adetlerini bilmesini isteyen otursun evinde ogretsin lutfen bilmeyenlerde buyuklerinden yardim alsin. Ama bu sekilde olmaz.