nazlimom_ elifff23 2 aylıkken falan vermeye başladım bende awent sert olduğu için tutmadı bence bizimkide
Esrasyaylmz elifff23 Evet kullanıyoruz. Doğumdan 1 hafta sonra kullanmaya başladık şu an 2 aylığız devam ediyoruz.
Adababy elifff23 her türlü emziği denettim aklına gelen her türlü emzik ama . En sonunda philps aventi tuttu hala emiyor
DaisyMom elifff23 kizim chicco comfort emzik tuttu.Oglum avent ultra air tuttu.Hepsinin adi ve uclari farkli oluyor.Kizim yumusak uç tercih etti oglum daha düz bir emzik tercih etti.Ama vaz gecmeyin surekli teklif edin
Deletedmom_39 elifff23 canım 2 aya kadar çenesi yorulduğu için hiç bi emziği tutamadı bebeğim 🙈🙈 3 aylığız şimdi avent dahil hepsini tutuyor
ebrarmom Ben de doğumdan önce avent almıştım başta emzik vermedim 2 haftadır deniyoruz ama bebeğim(1.5 ay) tutmadı emziği değiştirmeyi düşünüyorum artık
yagmurkokusu_ elifff23 bir çok emzik kullandık tomme tippe wee baby avent Chicco daha yeni aldım bir kaç tane daha tutmayan bebek tutmuyor bence tomme tippe az da olsa aç kalırsa tutuyor ama severek değil atıyor
Olimbonii elifff23 ben kullanıyorum dogdugundan beri verdim tuttu hala daha tutuyor suan 2 ay 11 günlük memnunuz
gamzelioglan_annesi elifff23 bazı bebekler ne yaparsan yap tutmuyor ben hepsini aldım en son avent az bişi emdi oda sadece uyurken sonra onuda attı ne emzikler aldım ama tutmayınca tutmuyor