Sontvbukucu
SetenayCo
biraz bilgi edinin ondam sonra kime guleceginizi anlarsiniz. Siz simdi cocugumla ilgileniyorum tv zararli diye cok guzel yargi dagitiyorsunuz klavye arkasinda ama sabahtan aksama burda geziniyorsunuz tlf elinizde hamgi ara cocugunuzla ilgileniyorsunuz anlamis degilim. Tv gostermiyorsunuz ama sabahtan aksama tlf elinizde cocukda goruyor ve alisiyor asil kotunun tlf oldugunu bilmiyorsunuz ve gelmissiniz bana tv’nin zararlarindan bahsediyorsunuz iste bende buna gulerim. Egitici ilk zeka kartlarimizda var, Bez kitaplarimizda var, muzikli egitici oyuncaklarimizda var hepsini her gun bebegimle calisiyorum her gun egzersiz yapiyorum bebegime. Sizden cok coook daha ilgileniyorum ve kolaya kacmiyorum. En canli ornegi, benim 2 3 gunde bir bu programa girmem ve tv kotuleyen sahislarin her dk burda gezindikleri ve yargi dagitiyormuscasina yorumlariniz! Sabahtan aksama tv onune koyulmaz cocuk. 1 saat bebekle ilgilenirsin 10 15 dk cizgi film izletirsin. Ayrica kisi kendinden bilirmis. Ben sizin gibi rast gele bir kanal acipda bebegime izletmiyorum. Youtube dan kendi sectigim egitici cizgi filmleri acip ve izletiyorum. Bence sizde yargi dagitmaniz yettiyse tlf birakip ve cocugunuzla biraz vakit gecirin.
Copy paste yaptim cun hepinize ayni cumleler kullanilmaliydi🤦🏻♀️🤷🏻♀️