RuzgarMommys MinikPandam_ İlkinden var bende kırmızı hala kullanıyorum gayet iyi rahat atıyorsun çantaya başka bitane daha almıştım mesela o çok büyük ağırdı Bu yeterli içi de.
MinikPandam_ RuzgarMommys hem sıcak su hem de ek gıdaya gectigimizde yemeğini koyabilecegimiz tarzda kullanışlı mi?
Deletedmom_35 MinikPandam_ bunlar hakkında bir fikrim yok ama baby plus vakumlu bir termos kullanıyorum çok çok memnunum canım
pofudukyanak Bende bunlar değil gri ve turuncu renkli geniş yemek termosu var. Çok memnunum. Sıcak soğuk tutması çok iyi.
MinikPandam_ Prensesmelek buna sadece sıcak su koyabiliyorsunuz değil mi? Ek gıdaya gectigimizde corba püre vs koyulabilir mi?
sadeturkvatandasi Kırmızı olanından var bende çorba, sıcak su için ideal memnunum işimi görüyor fazlasıyla.
BelisMelis411 sadeturkvatandasi çorba felan ıcın kullanacaksan baby plusun çift taraflı bebek mama termosunu onerebılırım 450 ml hem büyük hemde sucak tutuyor epey. Kapak kısmına corbayı koyup biraz sogutup oradan yedırıyorum kaae gibi kullanıyorum onu ben memnun kalmıştım
RuzgarMommys MinikPandam_ mor olan sıcak su bu yemek koymak için olur bence. Ben su taşımadım hiç haznesi kısa dar yemek almak için ideal.
BelisMelis411 MinikPandam_ mor olanı yenı aldım kullanıyorum 6 saat kadar sadece sıcak kalıyor dıyor ama cokta sey değil bence o kadar durmuyor..kaynak suyu koyuyorum kapatıyorum sabaha sogumus oluyor
Melekanne91 MinikPandam_ bende kirmizidan var corba pirinc unlu mama yemek gbi seyleri koyuyorum diger uzun olan modelden de var ama baska turlu kapaginda isi gostergeli ebebekten almistk onuda.onuda sicak su icin kullaniyorm.yani ikisinide alsaniz en matnklsi