zubeyde_vs1 Kızlar oğlum minderin üzerinde kafasının arkasına düştü. 2 dk sonra kustu ve uyku hali oldu. Sağlık ocağına götürdüm oda bidaha kusarsa bekletme acile götür dedi eve geldik yine kustu. Acile gittik. Tomografi çekildi. Doktor Birşey yok derken o anda da kustu 1 saat beklettiler bir şey olmadı eve gidebilirsin tekrar kusarsa getir dedi ama içim hiç rahat değil? Bi sıkıntı yoktur değil mi yaşayan var mı?
DamlaKck zubeyde_vs1 Geçmiş olsun. Yerinizde olsam benim de içim rahat etmezdi ve farklı bir doktora daha götürürdüm.
Ntugba Bilgim yok ama üstte kalsın postun canım bilmiyorum nasil bor hastaneye gittin ama araştırma hastanesine göturseydin orada detaylı bakıyorlar
Omerligunler Istersen bir başka dr a daha götür için rahat etmediyse kusması uyku hali sıkıntı çünkü düşmeler de Allah yardimcin olsun inşallah bisey yoktur tomografi çekilmiş bisey olsa Allah korusun çıkardı içini ferah tut
zubeyde_vs1 DamlaKck teşekkür ederim. Sinirimden söylüyorum ama Allahn Mardin in de 2 tane hastane var. Eşim askeri personel olay varmış göndermediler. Yine uyudu oğlum elim kolum bağlandı kaldım sanki
Kahvegerek Çok geçmiş olsun imkanınız varsa başka bir doktora götürün derim daha ne kadar kusması lazımmış acaba ilgilenmeleri için bazı hasarların geri dönüşü yol maalesef pişman olmamak adına bir daha götürün derim 🙏🏻
zubeyde_vs1 Kahvegerek teşekkür ederim. Tomografi de bişe çıkmayınca yolladılar aslında ama oğlumun sakinliği beni endişelendiriyor. Olduğum yerde 2 tane hastane var ve özel de şuan doktor bulunmuyor malesef. Eşime de izin vermediler kaldım öyle.
Kahvegerek zubeyde_vs1 özel olması şart değil diğer hastaneye gidin binin bi taksiye gidin eşinize de gerek yok ki içiniz de rahatlar en azından
seldaselda28 zubeyde_vs1 oturdugu yerden arkaya mi dustu cok siddetli olmaz o dusme ama hemen pesine kusmasi garip.Cok mu agladi bazi bebekler cok aglarken kusabiliyor cunku midesi bulanip.
zubeyde_vs1 seldaselda28 oturduğu yerden arkaya düştü ağladı fakat 4 kere flan yarım saat aralıklarla fışkırarak kustu ve uyku hali var sürekli
yldrm986 zubeyde_vs1 çok geçmiş olsun,bu akşam müsaade altında kalsaydınız içiniz rahat olurdu, iyidir inşallah bebiş şimdi... düşmeler çok oluyor bizde de 9 aylık olduk tehlikeli günler 🤦🏼♀️
zubeyde_vs1 yldrm986 çok sağolun. Aman dikkat edin bişeyi olmasa da anne baba olarak zorlu bir gün oluyor Rabbim zor günlerini göstermesin
yldrm986 zubeyde_vs1 Amin canım 🙏🏻 Kafasını çarpmadı benimki daha ama sürekli düşüyor yürüme deneyiminden,bu gece dikkat et bir kere daha kusarsa hemen hastaneye git bence ne olur ne olmaz tedbir önemli,çok geçmiş olsun