Tugba68 Merhaba kızlar tek başıma yapamıyorum birbirimizi destekleyecegimiz asla pes etmeyeceğiz sıkıtakipte olacağımız 80. 90 kg arası bir arkadaş arıyorum
Fgday Tugba68 bende diyete başlamak istiyorum ama hep yarım birakiyorum destek olsak ya birbirimize ama ben 53 kiloyum 48 e düşmek istiyorum
kahvesever93 Tugba68 Ben diyet yapamıyorum ama bu zamana kadar nasıl kilo verdiğimi yazabilirim. Daha doğrusu neyi yiyip neyi yemediğimi. Neyi ne kadar yediğimi vs bir sürü sey var
gurbet_gelini12 Tugba68 ben spor yapiyorum cokta dikkat etmiyorum ne yalan soylim 72.6 dan suan 70.8 olmuşum
Tugba68 Fgday çok güzel fazlaligin azmis acele etmeden sabır ve aralıklı oruçla ver canım beraber ilerleyelim
thecamellia Tugba68 söylediğin kilo aralığındayım dikkat edersem verebiliyorum ama dikkat etmem lazım
Tugba68 Kızlar duygusal açlık çekiyorum tok Ken bile surekli yeme isteği var arkadaş aramamin sebebi beraber daha azimli ilerleyebiliriz birbirimizi boş birakmayiz bir kaç kg versek zaten heves gelir
gurbet_gelini12 Tugba68 7 gün oldu aerobik yapıyorum cok terletiyor ve ınanılmaz yorucu😂😂😂bazen pes edecem dıyorum sonra yok durmak yok devam dıyorum bakalım nekadar gidecek daha