Mathildamom Hayırlısı olsun :) Benim de altta salon mutfak, üstte cocuk odası, oturma ve yatak odası var. Ben dubleks evi çok seviyorum. Çünkü bir misafiriniz geldiğinde onlar uyurken asagı rahatça inebiliyor, kahvaltı hazırlayabiliyorsunuz. Hele ki sizin altta odanız varmış, orada yattıklarında kimse sesinizi duymaz baya rahat edersiniz. Uyumak istediğimde yukarı cıkıyorum aşağı katla bağımı kesiyorum. Bebeğimi yatırdıgımda aşağıdan kahkahamı bile duymuyor. Merdiven eve bir sıcaklık katıyor, bunlar iyi yanları. Temizlik için ben aşağıya da yukarıya da aynı temizlik malzemelerinden koyuyorum. Çocuk olunca biraz yorucu oluyor ama daha genciz diye inip çıkmayı cok da sorun etmiyorum.Fakat ailem geldiğinde yukarıya çıkmak için 10 kez düşünüyorlar. Bişey istemeye korkuyorum çünkü cok yoruluyorlar :) Bebeğim yürümeye başlayacak bu sebeple tehlikeli olacak. Hatta büyüdüğünde de her daim tehlikeli olmaya devam edecek, buyüzden merdivenlere halı kaplatmayı düşünüyorum. Bence en kötüsü gece asagıda birşey unuttugunu farketmek :)) agrı kesici için aşağı inmek zorunda kalmak mesela. Herseyi yukarı da taşısanız bişeyler unutuluyor mutlaka :)