SNA-20-07-22 umutunannesiiii benimde yoktu kafam karışınca böyle post açma gereği duydum ben dışında diğer anneler napıyor diye
SNA-20-07-22 Hamzaninannesi1411 dişte cürüme yapıyo diyince bi arkadasım verip vermemek arasında gidip geldim ve kullanma talimatında öyle yazmıyor işte
efelinamoms Mamastuna Bunu kimseye anlatamıyoruz çocuklar hastalandıklarında doktora koşan herkes burda doktorun verdiklerini sorguluyor . Evet bende saglik ocaginin verdigini kullanmadim kendi cocuk doktorum ferro senol verdi igrenc bir tadi var les gibide kokuyor ama malesef bebegimin iyiligi icin kullanmam gerekiyor burada çok post gördüm iste ocean kullandik (kafasina göre) demir depolari bombos doktor bunu kullanmak zorundaymisiz dedi vs diye. Vitamin bile olsa kafamiza göre verilmeyecegini verilenleri dogru duzgun kullanmayi kimseye anlatamiyoruz. Mesela yok iste 18 aylik bingildak kapanmadi neden acaba neden olabilir cocuga D vitaminini dogru duzgun vermedim ondan mi diyor evet ondan bebeklerinizde istahsizlik var yediremiyorum bilmem ne bilmem ne neden acaba demir eksikliginden olabilir mi herkes kafasina göre doktor olmus bu kadar cahili bir araya toplamak bu kadar kolaymis demekki.
Mamastuna efelinamoms bak ben arada vermeyi unuttum ,değerleri düşük çıktı doktorumuz hemen anladı,bu işin şakaya gelir yani yok,beyin ve zeka gelişiminden bahsediyoruz,kafaya göre vermemek olmaz,
Sehirdegeceyarisi SNA-20-07-22 bebeğim 5 aylık 4 ay aşısında bizede verdiler sağlık ocağından bende doktorumuza danıştım oda önermedi 6 aydan sonra öneriyorum dedi şuan kullanmıyoruz diğer iki çocuğumda ocean microfiber kullandık
efelinamoms Mamastuna valla kimsenin anneliğine cocuk buyutusune lafim yok herkes bir sekilde buyutuyor ama elimizde bu kadar imkan varken hersey ayagimizin altindayken söyleneni uygulamamak bana cahillik geliyor. Anliyorlar zaten kullanilmadigini bende bazen unutuyorum insaallah birsey olmaz ☺️☺️
ggl Hamzaninannesi1411 aynen idrar yolu enfeksiyonu olmuş onu bile ben söylüyorum test almaları için kokudan nasıl anlamıyorlar
_Lavinya SNA-20-07-22 Benim oğlum da dördüncü ayın basindayken 7300 du. Rutin kontrolünde doktor 3-2 damla şeklinde verebilirsiniz demişti.
ByzIpk27 SNA-20-07-22 hangi ilacı önerceğini bilmiyorum 4 aylık şuan 5.ay kontrolünde söyler doktorumuz. Sağlık ocağının verdiğinin adını bilmiyorum hiç bakmadım bile kullanmicağım için
Msl_bade28 SNA-20-07-22 benim bebeğime yan etki yaptı mahvoldu kızım verdikleri kan ilacı ve doktorumuz hemen bırakmamızı söyledi hatta kullanmaya gerek duymadı 7. Ayda kan testi yaparız ihtiyaç duyulursa başlanır dedi
Ozgeozgee SNA-20-07-22 ben kullanıyorum 3 aylık kontrolünde yazdı doktor sadece emzirmeden 10 dk önce vermemi söyledi eczacı
pogacayanakk Dilruba_1 açıkçası ben pek dikkate almıyorum süt ve mamayla verilmez sözünü veriyorum yani. Anne sütü ve fmtmül mamayla verilir hayvan sütü ile verilmez diye biliyorum
Dilruba_1 pogacayanakk evet doktor da dedi verin de hee türlü verin vs dedi Ama ben artık bıraktım kızımı huzursuz etti biraz ara verip tadı ekşi olmayan bir Demir alacağım bakalım arayıştayım sidefer var şekerli ama o da pek içeriği temiz değil gibi
pogacayanakk SNA-20-07-22 çok saçma araştırılıp söylenen bir şey değil bu kulaktan dolma bilgilerle yazıyorlar buraya. Kullanmayanların bebeklerinde bir kansızlık çıksın nasıl da koşa koşa gidip alırlar kan damlasını. Ben düzenli kullandım kan damlasını ona rağmen kansızlık çıktı bebeğimde
oyoyoyyedibeni pogacayanakk merhaba benim bebegimde de düzenli kullanmama ragmen kansızlık cıktı simdi ferro sanol surup verdiler 5 ml sabahları iciyor , sizde bunu kullandınız mı
pogacayanakk Dilruba_1 temiz içerikli arıyorsanız ocean alabilirsiniz tadı da güzel vişne tadı var genelde o tercih ediliyor