balliborekkk Sudemeda bilmiyorum orasıni canım ya ben direk veriyorum kusan bebeğim bunu verince kusmadi şekerli diye kandırdım hep sevdi
pitircik2019 balliborekkk gerçekten heangi doktorun ne dediği belli değil. Bizim ki de 1 ay kullan 1 ay ara ver dedi.
balliborekkk pitircik2019 öyle canım başka hastaneye gittim resverol önermiyom umca oneriyom dedi başka hastane resverol dedi umcada kullandım ama bunun etkisinin çabuk gördüm
Sabirsizannecik balliborekkk ben p.teso doktorumuza sordum 18 aylık bebeğim var sizin için çok erken o genelde kreşe başlayan çocuklar için dedi o yüzden sordum yaşını
tugba_2021 Benım bebegımde 21 aylık 3 aydır kullanıyoruz doktoru tavsıyesıyle kış boyunca resvel şurup kullanacağız bağışıklık güçlenmesi için hastalık durumunda umca ekleyecegız dıye bılgı verdı uanı resverolu güçlendırmek ıcın umcayı hastalığı daha çabuk atlatabılmek ıcın onerıyorlar sanırım
Buklem Merhaba bizde resverollu balik yağı kullanıyoruz dr tavsiyesiyle, 1 hafta oldu başlayalı ama iyi gibi, benim kızımda çok hasta oluyordu dr tavsiye etti, içerisinde değişik bir madde daha var dr Alanların bunu alerji ilacı niyetine kullanıyor dedi