Laylaylaylaylom Kızlar doktorumuz bağışıklık için kızıma resverol şurup söyledi kullananiniz var çocuğuna
Laylaylaylaylom balliborekkk ne zamandır kullanıyorsunuz çocuğunuz kaç aylık ve nasıl etki etti hastalanmasina
balliborekkk Laylaylaylaylom bir şişe yeni bitti ikinci şişeyi alcam bugün hastalanmadi hiç burun akıntısı oldu geçti ben memnunum sanki
balliborekkk Laylaylaylaylom eczacıya sordum sambucol vardı bide hangisi daha iyi diye bu daha iyi dedi alkol falan yok dedi doktorumuzda bağışıklık için verdi sık hastalaniyodu kızım iyi geldi diyebilirim
glsrn88 Merhaba bende almak istiyorum memnun musunuz ? Kızım yeni influenza oldu, takviye bir şeyler almak istiyorum, bir ara sambucol kullanmıştık, ikisi arasında kararsız kaldım
balliborekkk babydaisy 2 şişe bitirdik ara vermeden şükür burun akıntısı olup geçti benim kızımda çok hasta oluyordu şurubu bıraktık 3. Cu şişeyi almadım şuan burnu akiyo hapsuruyo inşallah ilerlemeden atlatırız eğer kötülerse almayı düşünüyorum sizde 2 ay arka arkaya kullanın düzenli faydasını görürsünüz inşallah
Sabirsizannecik balliborekkk ben p.teso doktorumuza sordum 18 aylık bebeğim var sizin için çok erken o genelde kreşe başlayan çocuklar için dedi o yüzden sordum yaşını
babydaisy balliborekkk kac ml veriyorsunuz siz. Birde doktor cok kullanimda karaciger bobregi yorar dedi mi size. Ben bu yuzden cok vermiyorum acikcasi
pitircik2019 balliborekkk 1 şişe bitince 1 ay ara verip tekrar kullanabilirsiniz. Doktor bu şekilde tavsiye etmişti. Sanırım üst üste kullanmamalisiniz
Sudemeda babydaisy benim bebeğimede bunu verdi bugün doktor sürekli hastalanıyor ve alerjik bünyeli diye meyve suyuna katıp içirebilirmiyim
balliborekkk Sudemeda bilmiyorum orasıni canım ya ben direk veriyorum kusan bebeğim bunu verince kusmadi şekerli diye kandırdım hep sevdi