6 buçuk aylık oğlum var normalde 2-3-4 aylarda akşam yatar sabaha kadar uyanmazdı 5. Aya girmesiyle beraber bütün düzen bozuldu gece 12den önce uyumaz oldu şimdi 12 1 de yatıyor geceleri 2 saatte bir sabaha doğru 1 yada yarım saatte bir kalkar oldu banyo yapıp yatırıyorum mama veriyorum 2 saat sonra kalkıyor uyandığında beşik sallıyorum fayda etmiyorsa alıp emziriyorum 1 saat sonra gene aynı kalkıyor bir süre 9 buçuk gibi mama verip yatağına yatırıp 12 civarı uykusundayken bidaha mama vermeyi denedim 3 4 gibi yine uyanıyor bu sefer kendim uyuyup uyanmamak için yada uyanmam zor olmasın diye 12 1 e kadar mama vermeyi bekliyorum yine uykusuz kalıyorum nasıl bir çözüm üretebilirim gündüzleri 8 buçukta kalkıp 10 buçuk gibi yatırıyorum bebişi o zaman 2 saate kadar yatıyor akşam üstü de 1 saaten fazla uyuyor ama geceler haram oldu 3 4 gün 9 buçukta herşeyini tamamlayıp yatırmayı denedim en fazla yarım saat uyuyor sonra hop kalkıyor emziriyorum geri yatağına koyuyorum oda değiştiriyorum sallıyorum fayda etmiyor tecrübelerinizi taktiklerinizi deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum