Sontvbukucu Ben ara ara size sorular soracak gibiyim rahatsız olur musunuz acaba 🙈 Bebeğim kendiside anne artık bana nasıl uyumam gerektiğini ogret sinyalleri veriyor. Bu uzun yazınızı kaç kere okudum Allah bilir. Şey yazmışsınız ilk günler belkide 1 saat kadar sürer uyutmaniz çok normal diye ben bu aralar emzirekek kucakta hafif dolaşarak sallayarak zaten 1 saati buluyor geçiyorda uyuması, uykusu var gözünü acamiyor ama kucağımda da inmeye çalışıyor ablam veremiyorum. Hal böyle olunca da uyku egitiminin tam zamanı gibi hissediyorum.
Sorularım şimdilik şöyle; 1. bebeğim anne yani beşiğinde artık yatmıyor onun haricinde bir yatak henüz alamadık bir kaç aydir bizimle birlikte yatıyor. Uyku
Eğitimi bu şartlarda da verilir mi? Anne baba yataginda. Veya geceleri yanımızda oluyor dusunun ufak bir mirildanmaya meme veriyorum yanımda yatıyor ya geri dalıyor biraz emdikten sonra bırakıp arkasını dönüp uyuyor. 2. Sorum yazınızda odadan çıkın kısımları kafamda soru işareti yine bebeğimin yatağı olmadığı için oluşuyor bu soru işaretleri. Beşikte olsa etrafı kapalı mesela bırakıp odadan çıktığımda dusermi dusmezmi korkumm olmaz ama anne baba yataginda yanlarına yastık koysamda kalkıp kenara yaklasabilir düşebilir korkusu.. birde bunu gündüz yapabilirim geceleri odadan cik uygulamiyoruz sanırım. Yanlışım anladım beni bu aydinlatin değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻