Sontvbukucu
Çok değerli bilgiler emeğinize kaleminize sağlık❤ bende kendi bilgilerimle araştırmalırmla sallamayı uyukuları uzatmayı uykuya uyansada geri dönemesini ve en sonunda desteksizi odan cikmayi kendi kendine uyutmayı basarmıştım basardık daha dogrusu bebeğimle 🧿biz öğretiyoruz aslında herşeyi sonuçta sallanmayı da bilmiyordu biz oğrettik iste emzik nedir bilmez biz verdik e desteksizide ögretirsek bizden öğrenmiş olacak. 6.ay civarı başlamştık suan 28 ayligiz arada bozulmuyormu bozuluyor ataktır diştir sendrmdur :) ama ısrarla rutinlere devam bozmamak cok onemli..ne kdr erken okdr iyi diye düşünüyorum sizin gibi ve dedğniz gibi kesinlikle sonsuz sabır istiyor ama sonu güzel ağaltarak uyku eğitimi verildğni düşünüyor çoğu kisi bu aslında bir tepkii… alışkanlıkları bırakmak ne kadar zor kendimizden biliyoruz sonuçta anlamak lazım bu ağlama aslında mızıldanma yanii anne ben bu zamana kadar böyle sallanarak emerek işte ne bileyim emzikle vs vs uyuyordum bu da neyin nesi şimdi tepkisinin ağlamasıdır bu bunu birkaç gün geçtikten sonra anlıyorsunuz eğitimin ortasında çicek bahçesini o ışıgı görünce 😊 simdi örnekler vermk isterdim kendimden de bebeğimden de ama ben buraya nezmn bununla ilgili işte saat düzeni yada nasıl desem şu kadar uyuyor artık uyandırıyorum gibi gibi seyler yazms olsam ya gecemiz ya gunduzumuz o gun mutlaka berbat gecer bunda netim artık ama galiba söylemis bulundum biraz 🙃 o yüzden demiyorum demyym 😂yoksa bende size güzel örnekler vermek isterdim benzerii 😂
çok tesekkurler bilgiler için MaşAllah sizede evladinızada ne kadar güzel bir şey tecrübelerini paylaşmak saklamamak kendi gibi herkesin iyi olmasını istemek🥰 birde kesinlikle dedgniz gibi bunun yarısı düzen düzen düzen hele ki bir düzeni olan kisi hic düsunmesin baslasin kararla zaten yarısında yolun benmde fikrim ❤ vee vee ben çok tepki aldm sağdan soldan ondan bundan kendi annemden bile iste vay efendim saatle mii uyutulurmuş çocuk aaaa çokkk tut cok tutt uyumasin gece güzel uyur tamamen hikayee (kendi adıma defalarca kalkardı 1 saat dahi gecikmis olsa mecburen disardaysak ve gec kalmissak o gun eve binde bir nadirde olsa ) yokk efendim sabah uyuyan cocuk uyandirilir mi aaaaa cokk abartiyorsunn aaa oylee aaa boyleee eskiden boyle mi olurmus eskiden şolemisymis ogle uykusundan cok uyudu diye uyandirilir miii evett efendim uyandırılırr geceyi etkilediğiniz biliyorsa bir anne yanii en iyiii annesi tanır çocuğunu bunda herkes hemfikirdir 🌸 okadar cok örnek var kii aslında buna benzer hepsini sayıp uzatmmyym şimdi ve eşim bana simdi diyorki yani nasil oldugunu gorunce orneklerle yasanmisliklarsa iyikii iyiikii diyor 😂 6 ay uykusuz kalmak nedemk biliyordu 🙃 yanii herkese kulak tıkamak gerekiyor bu dönemde ve şnu da diyeyim bu duzeni oturtana kdr kendimdende çok ödün verdim Allah var kendi hakkmıda yiyemem :) disari cikmadim istee o saatlerde disardaysam geri dondum falan falan kendinizdende ödün vereceksiniz ama suna inanın sonu okdr güzell kii hele kiii oğlum/kızım hadii kalk artık deyip uyandırmak bir zevk :) gercekten oylee yani ordan okuyunca belki acimasz gibi gorunuyorum bu cümlemle ama bunu bilen bilir ❤ Allahımm herkesinn yardmcısı olsun bu yolda düsünen varsa inşAllah herkesin evladına başta sağlık versin hersey olur desteklide olsa bir düzen herseydir 🙏🙏⚘⚘⚘⚘⚘ Sevgilerr kocaman