@Sontvbukucu merhaba, oncelikle emeginiz icin cok tesekkurler insanlar ne kadar tesekkur etse az, tek tek cevap vermissiniz bravo hakkinizi helal edin 🙏🏻 ben de bu konuda cok fazla arastirma yaptim ve yazdiginiz her seye cok hakimim. Sadece bir konuda ne yapmam gerektigini tam bilemiyorum sizin fikrinizi almak istedim. Kizim 10 gun sonra tam 5 aylik olacak ve ben de eğitim vermeyi dusunuyorum. Suan uyuma seklimizde cok mukemmel bir yol kattettik. Yanina uzaniyorum emzigini veriyorum ellerimle oynayarak uyuyordu. Baktim ki ellerimle oynamaktan uykuya geciste zorlaniyor simdi onu biraktik ama bu sefer de emzigi surekli agzindan cikariyor ve geri almayi bilmedigi icin tekrar aglayarak emzik istiyor. Gece uyanmalarinda da emzik olmadan geri uyumuyor ve hafif uykudayken emzik dustukce uyaniyor derin uykuya gecemiyor. Emzigi nasil biraktiracagim konusunda fikrinizi almak istiyorum. Ve en onemlisi suan yanimda yatiyor. Seslere cok duyarli odasini ayirmak istiyorum. Odayi ayirma, besige alistirma ve uyku egitimi ayni anda fazla mi olur ? Once nerden baslamaliyim ? Simdiden cok tesekkur ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻