Morportakal Herkese merhaba. Bugün bizden 3. Kez topuk kanı istendi . Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum. Eğer 3. Kez istenilen varsa bana bi yol gösterebilir mi?
mashaa Morportakal merhaba bizden de istenmişti. 2. Si düzgün alınamamış , uygunsuz saklama koşulu yazıyormuş nedeninde. Sordunuzmu sağlık ocağına neden istediler diye
_YanakReisinAnnesii Morportakal 2. De bir değeri yüksek gelmiş emin olmak adına tekrar 3. Kanı aldılar o temiz geldi , ilk alınan kanlar da yeterli beslenememe sarılık vs gibi durumlar sonuçları etkileyebiliyormuş
Morportakal mashaa Sorduğumda cevap vermediler birazdan tekrar götüreceğim yine sorarım cok panik yaptım ve üzüldüm
mashaa Morportakal yok yapmayın hiç. Bende bilmediğim için çok üzülmüştüm. Ama hemşire bişey olsa biz söylüyoruz zaten demişti.
Morportakal ismiyok_ İnşallah öyledir gerçekten direk çöküş yaşadım zaten arayan hemşirenin deme tarzıda çok yanlıştı
Morportakal mashaa Tekrar arayıp sordum değeri yüksek çıktığı için istiyoruz dedi. Kadının ağzından kerpetenle laf aldım vallahi. Hangi değeri vs diye soruyorum ben bilmiyorum bilemem deyip duruyor inşallah kötü bir şey yoktur çok kötü oldum vallahi
Morportakal _YanakReisinAnnesii Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var . Zaten sarılık vardı bu yüzden belki dediğiniz gibi o etki etmiş olabilir. İlk 3 gün mama vermek zorunda kalmıştım süt gelmediği için
mashaa Morportakal Gitme imkanınız varsa gidip sorun olmadı. Korkmayın bakın arkadaş yazmış bi örnek. Allah ın izniyle çıkmaz bişey
_YanakReisinAnnesii Morportakal bizim de kan uyuşmazlığından dolayı bebeğimin sarılığı çok arttı 5 günlükken 1 gece fototerapi aldı , sizinki de bizimki gibi olmuştur endişe etmeyin 🙏
Morportakal mashaa Gittim. 3. İçin topuk kanı verdik TSH’ı yüksek çıkmış(tiroit) onun için tekrar alacağız dediler . İnşallah normale döner benim bebeğim erken doğdu 36+2 günlüktü
Morportakal _YanakReisinAnnesii inşallah bir problem çıkmaz bir yanlışlık olmuştur. Tsh yüksek çıktı dediler
kasimonbes Morportakal ayni durum bende de var hastaneye gittim ben direk elden kan aldilar yine yuksek cikti. 1. Ayin dolmasini bekliyoruz 1. Ayin sonunda tekrar cagirdi kan alacak dusmezse ilac tedavisiymis :(
Morportakal _YanakReisinAnnesii şu an durumu nasil peki bebeğinizin çok geçmiş olsun sizede insallah hemen iyi olur yavrularımız
_YanakReisinAnnesii Morportakal 3. Kan da normal geldi değerleri, şuan 16 aylık koşup oynayan küçük bir delikanlı 😍😂 sağlığı da yerinde hamdolsun 🙏
Morportakal _YanakReisinAnnesii inşallah bizimde değerlerimiz çok iyi gelir. Rabbım kimseyi evladı iken sınamasın. Çok şükür çok sevindim iyi olmasına paranızın . Tırnağına taş değmesin yavrunuzun