Mervetahir Woman35 ben başıma geleceği biliyordum aslında ilk kızımda memeden kestikten sonra uyku konusunda çok bocalamıştı o yüzden bunda öncesinde uğraştım memede uyumaması için ama yine olmadı ya .dün ki mesajda da sabah yine erken kaldirıcam yazmışım tabiki onuda yapamadım bende. İstikrar yok ya😂 böyle olunca da çocuğa da düzen kuramiyorum
Woman35 Mervetahir aynıııı ben 🤦♀️ napıcaz ya hava iyi olsa atıcam kendimi dışarıya en azından vakit geçer uyumam bende
Mervetahir Bilmiyorum vallahi bu kış böyle yarasa gibi güneşi görmeden gecirecez sanırım elbet düzeliyor sonunda ilk kızımda böyleydi tünelin sonu ışık sabır lazım bazen çok daralıyorum da bazen salıyorum elbet düzelecek diye
Deletedmom_58 Woman35 sabah 7 de uyanıp öğlen 3 e kadar uyuması normal değil malesef. 2 saati geçmemesi lazım gündüz uyku uyuma süresi. Bebeklerin gece gündüz kavramı olmadığı için uyuduğu o saatlerde gece uykusu zannediyor olabilir. Sonrasında bu kavramı öğrenmekte zorlanabilir. . Evet uykusuz kalmanızı anlayabiliyorum ama yine de gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya çalışın o uyuyunca siz de uyuyun dinlenmiş olursunuz. Beleş uyku eğitiminde 10 15 dk ağlarsa yorulur uyur demissiniz ama bu şekilde de gecesi gündüzüne karışmış oluyor malesef 🤷♀️
Woman35 Deletedmom_58 haklısınız zaten ben uykusuz kalabilsem 2 saatten fazla uyutmicam ama olmuyo zaten bi yandan hastayım bi yandan da uykusuzluk iyice mahvediyor beni
Deletedmom_58 Woman35 Geçmiş olsun öncelikle toparlayınca uyku konusunda düzenleme yaparsanız eğer daha çok rahat edersiniz emin olun 🥰 Ayrıca beleş eğitimdeki bilgiler çok faydalı kendisine inanarak bu bilgilere göre yol çizerseniz çok rahat edersiniz. Bende o arkadaştan yardım aldım ve mutluyum 🥰 Zaten eğitmenlerle aynı bilgiye sahip 😉
Gzmefnn Woman35 sekizde 7 de uyuduğu zamanlar 11 de uyanıp uyumuyor bu gün saat 3de uyudu 5de uyandı gece 10 da uyudu üçüncü uyanması emiyor uyuyor gece lambasi takmadım biraz karanlık uykusunu kaçıracak ses vermedim uyuduğu an beşiğine koyuyorum ne kadar erken uyursa o kadar az uyuyor galiba
Burcin1221 bende 5 daat uyutmadım , yok yine uyumuyor sallıyorum uyutuyorum, yatapa koyduğumda kalkıyor hemen 🙈 gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim artık
Woman35 Burcin1221 yatağa koymadan önce beneğin göğüsüne sizin kıyafetinizi koyun sıcak bişey olsun sonra yavaş yavaş beşiğe koyun