Woman35 Kızlar birkaç gündür sabah 7-8 gibi uyuyup öğlen 15.00 gibi kalkıyor daha uyutmuyorum o saatten sonra akşam 20.00 ile 22.00 arası uyutuyorum ama yine uyanıp aynı saatte uyuyor sabah yattıktan 1-2 saat sonra kaldırıyım diyorum ama bu sefer ben uykusuz kalıyorum dişten değil ben napıcam böyle artık bunaldım ya
3yasakadarsifirekran Woman35 Sizin yine iyi biz hala ayaktayız 2 hafta önce aşı olduk o günden beri gece gündüz karıştı öğlen 1 buçukta uyandı şimdi hala ayakta 2 . Uykumuzu akşam 9 da yaptık düşün nasıl düzene sokucam hiç bilmiyorum 😪
Gulsumcrk Woman35 o sorun bizdede var napicaz bilmiyorum bu saatte uyandı asla uyumuyor konuş benle oyna benle istiyor bu saatte
Deletedmom_58 Woman35 sabah 7 de uyanıp öğlen 3 e kadar uyuması normal değil malesef. 2 saati geçmemesi lazım gündüz uyku uyuma süresi. Bebeklerin gece gündüz kavramı olmadığı için uyuduğu o saatlerde gece uykusu zannediyor olabilir. Sonrasında bu kavramı öğrenmekte zorlanabilir. . Evet uykusuz kalmanızı anlayabiliyorum ama yine de gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya çalışın o uyuyunca siz de uyuyun dinlenmiş olursunuz. Beleş uyku eğitiminde 10 15 dk ağlarsa yorulur uyur demissiniz ama bu şekilde de gecesi gündüzüne karışmış oluyor malesef 🤷♀️
Mervetahir Aynı düzen bizimkide emzirmeyi kestigimden belli aynı saatlerde uyuyup kalkıyor bu gün inat ettim erken kaldırıp düzene sokucam dedim 7 de uyumuştu sabah saat 10 da kaldırdım öğlen 2 gibi uyudu 3 buçuk falandı kalktı akşam 9 da daha dayanmadı uyudu ama biliyorum 12 gibi kalkıp sabah a kadar oturacak yine şuan ben 3 saatlik uykuyla duruyorum onun uyanacagini düşündükçe başıma ağrılar giriyor nasıl duzelticem bu düzeni bilmiyorum
Woman35 Mervetahir Bence bugün uyku saatleri çok iyiymiş inşallah düzene girer uykusuzluk zor gerçekten
Mervetahir Woman35 hergün sabah 7 de gece uykusuna geçiyor bende sizin gibi o saatten sonra erken kalkamıyordum bu gün inat ettim 10 da kaldırdım ama akşam 9 da yatması kötü oldu bence çünkü bu saatten sabah a kadar yatacağını sanmıyorum 12 gibi kalkıp sil baştan olacak ama vazgeçmicem sabah yine erken kaldirıcam gerçekten normal insanların uyandığı saatte gece uykusuna geçmek istemiyorum böyle bir düzen mahvetti beni birde sabah 7 de yatıyor 8 de tekrar kalkıyoruz ablasını götürüp gelip tekrar yatıyorduk asla uyanmak istemiyor yol boyunca ağlaya ağlaya gidiyoruz hergün
Woman35 Mervetahir çok zor gerçekten bi de yorulan bebek uyumaz ya da 1 saat sonra tekrar uyanır diyorlar bazen uyuturken tereddütte kalıyorum bu yüzden
Gzmefnn Woman35 uff ya bizimki de aynı saat 8den 10 veya 12 ye kadar uyuyor sonra 2 de uyanıyor hala uyumadı bayılmak üzereyim 😥
Mervetahir Ay gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık ya dünde 12 de gece uykusuna yatmıştı 3 gibi kalktı şimdi de 9 da yattı 1 de kalktı her türlü 3 saat yatıyor sonra sabah 7 ye kadar oturuyor gerçekten hata bende mi anlayamıyorum artık erken kaldırdım oda olmadı geç kaldırıyorum oda olmuyor tok olsa kalkıyor aç olsa kalkıyor her türlü kalkıyor bu çocuk
Mervetahir Woman35 emzirmeden kestim emerek uyurdu sabah a kadar memeden kesilince 3 aydır böyle bir düzen çıkardı
Mervetahir Woman35 ben başıma geleceği biliyordum aslında ilk kızımda memeden kestikten sonra uyku konusunda çok bocalamıştı o yüzden bunda öncesinde uğraştım memede uyumaması için ama yine olmadı ya .dün ki mesajda da sabah yine erken kaldirıcam yazmışım tabiki onuda yapamadım bende. İstikrar yok ya😂 böyle olunca da çocuğa da düzen kuramiyorum
Burcin1221 ahh anneler aynı sorun bizde de var 🤦🏻♀️ sabaha karşı 5-6 da anca gece uykusuna geçiyoruz , 1-2 arası uyanıyoruz ve bir türlü geceyi gündüzü değiştiremiyporuz , acaba ücretli uyku eğitimi alsam işe yarar mı diye düşünüyorum
Woman35 Burcin1221 hiç bilemiyorum ama uyku eğitimi alıcağın kişiyi iyi seçmen ve araştırman gerekiyo ağlatarak uyutuyo bazıları