begonvilkokusu strongwomen o kadar hızlı yazdım ki heyecandan dikkat etmedim ama sizin gibi kan emicilerden nefret geldi artık ya heryerdesiniz bitmiyosunuz
teacher54 strongwomen Boşver canım sen onların iyiligi için diyorsun sanki kendin için ricada bulunuyorsun anlamazlar 😔
ahsenmomm begonvilkokusu ne alaka ricada bulunmuyorsunuz ki bilmeyenlere iyilik etmiş oluyorsunuz. Boşversenize şöyle insanları
sakinolpelincim begonvilkokusu 😂😂😂 sana ne kardeş bırak odesinler ister baksın ister bakmasın. İnsanlara yaranamadık.
strongwomen begonvilkokusu 😳 kan emici ağır bir itham benim yaptığım yorum için. Ben de sizin gibi sevgi görmemiş, mutsuz, tahammülsüz ve saygısız insanlardan sıkıldım.
begonvilkokusu MasalsMommy galiba yavas yavas sıra sıra gidiyolar benimde düne kadar silinmemişti ama silinenler vardı
motheroftwoangels begonvilkokusu nasıl baktınız esra hanım bizde bakalım resmi konuştum kusura bakmayın 😃
begonvilkokusu motheroftwoangels vergi dairesinin internet sitesinden sibel hanımcım aman bi kusurum olduysa affola 😂
_Lavinya motheroftwoangels 100710 https://www.turkiye.gov.tr/kyk-ogrenim-katki-kredisi-geri-odeme-sorgulama Bu adresten tekrar sorgulama yapın. Ah ben de yapın dedim yapar mısınız 🤣🤣🤣🤣
luluuu Serra_Annesi siteye girdiginizde KYK borç durumu(silinmiş) şeklinde sekme çıkıyor oraya tiklayinca kalan borcunuzu görebilirsiniz