yuhumgeliy Kocamdaaakocammm geçenlerde bende de öyle olmuştu sonra döktüm nedenini bilmiyorum şurda bekleyeyim
Dilruba_1 Patateslerin nişasta oranının çok yüksek olmasından kaynaklı olduğunu biliyorum bu köpürmenin sebebi olarak
Nurtalib Kocamdaaakocammm benimki de köpürdü bi ara bu kadar degildi tabi yagi dokmustum ben bu arada tencereniz nasil bi foto alsam memnun musunuz bir fikir verin kizlar tenceresiz kaldim
Kocamdaaakocammm Nurtalib Bende döktüm çok şaşırdım walla niye böyle oldu walla çok memnunum cnm çok güzel kızartma yapıyor
Kocamdaaakocammm Nurtalib Bunun aynısı cnm ben geçen sene 50 TL almıştım böyle küçük avm dukkanlardan
MinelAskEla Kocamdaaakocammm yakında yağlarada katkı maddesi attılarını duycağız kesin artık herşey hile yalan dolan valla . Bende ilk kez gördüm.
Zeytinnn-gozzz1 MinelAskEla atılıyor zaten malesef.. Konulmazsa en basitinden yumurta kırıyoruz tavaya yağ resmen havai fişek gibi patlıyor..
Nurtalib Kocamdaaakocammm sağol canm yapisiyor mu peki tel kullaniyor musun ben tel sevmediğim icin bu nlara yapisacak gibi geliyor o yuzden alamadim şu anda 200 küsur bunlar
Slmnese Kocamdaaakocammm dökün yani ben döküyorum çünkü kokuyor da Genelde bekleyen yağ tekrar tekrar kızartılınca oluyor
Kk41 Kocamdaaakocammm patatesler suda kalıyor mu .bende kestikten sonra direk atınca bazen böyle oluyor
Moomm Benimde başıma geldi silikon süzgeç kasik vs. İle temas ederse oluyor maalesef ben bu şekilde tecrübe ettim
Kocamdaaakocammm Moomm Haklı olabilirsin cnm silikon süzgeç kullandım normalde Çelikti kırıldı mecbur silikon olanı kullandım