Halimea anataraf1leoparbenim bakıcam cnm kolayı hangisi olursa onu yapıcam ..fikrin icin teşekkürler😘
Aysegul93 yalnizkalp eşime madımak derler bizim orada ondan yapacağım kendime yumurtalı ıspanak. Yanına henüz düşünmedim
Birberenannesi yalnizkalp etli nohut Bulgur pilavı Salata Havuçlu cevizli tarçınlı kek yaptım. Geceden yapacağın yemeğe karar verince çok kolay oluyo 😃
emospoyraselcuk Kocamdaaakocammm tavuk ciğerini büyük büyük doğuyorum yıkıyorum ben süzgeçten bekletiyorum suyu aksın iyice diye sonra baharat olarak sadece tuz ve karabiber kullanıyorum hepsini birden una atma çünkü yumuşak olduğu için iç içe geçiyor tek tek unlayip ayrı bir tabağa alabilirsin kızgın yağda kizart çok lezzetli oluyo
YSB Elly Kendi bloğunuz mu? Sayfa tasarımı, renkler çok hoş. Görseller iştah açıcı. Tariflerin görsel çekimleri vs. size mi ait?
Elly YSB Evet benim blogum, tüm fotoğraflar bana ait, hobim 😍 Severek yapıyorum, yemekleri de ..❤ Güzel yorumunuz için çok teşekkürler 🌹
Pikapikapikacuuu yalnizkalp hiç bilmiyorum normalde babamgilde köfte yiyecektik iptal oldu.Karnabar var evde heralde onu kavurup yoğurtlarım yanına da salata tamamdır buldum 😅
SNA-20-07-22 Peffffff bebeğe gaz geçmeyen yemekler önerin anneler şayet bende ne yapacağımı bilmiyorum akşama 🤔🤔🤔🤧🤧 yalnizkalp