salakmisincemilee UmmuAbdullah emzirenlerin 1 1 bucuk seneye kadar hic adet gormedigi oluyor ama siz yine de korunmaya devam edin eger tekrar hamile kalmak istemiyorsaniz sut korur efsanesi tamamen gercek disi
Aalparslan findiginannesi_ bende bir gün geciktim 4 aylık oğlum var aşrı stresim ama adet olacakmışım gibi hafif kasıklara ağrı buruyor anlamadm
TtazeAnne bugra_mom3244 uff oğlum 5 aylık adet olacak gibi bel ve bacak ağrım var normalde adet olacağım zaman beyaz akıntım adet kanı gibi kokar afedersiniz 1 gün geçti adetim suan çok korkuyorum
Aalparslan TtazeAnne bende çok korkuyorum 4 aylık oğlum bu zamana kadar zamanında oldum şimdi tık yok
Sulees_kk bugra_mom3244 valla bende 4 ay önce doğum yaptım adet olmadım hala geri çekilmeyle korunduk ama içim içimi yedi olmuyor böyle deyip bi cesaret hemen kan verdim gittim bugün spiral taktırdım
Aalparslan Sulees_kk ya şuan aynı durumdayım iki gün geçti ve benimde oğlum 4 aylık geri çekilmeyle korunuypruz bizde ama hafif ağrım var ama olmuyorum:((
bugra_mom3244 salakmisincemilee 😄😄sonuç korunduğum için aklıma gelmedi hamile kalmak ama günler uzadıkça açıkçası tedirgin oldum dün akşam regl oldum
salakmisincemilee bugra_mom3244 ayy ben de sabah oldum korunuyoruz ama iste burda her sekilde hamile kaldigini yazanlar oluyor insan korkuyo valla
salakmisincemilee Aalparslan canim insallah olursun senin bebegin daha kucukmus spiral falan taktir geri cekilmeye hic guvenmeyin