Smy3203856 bugra_mom3244 olabilir bende hiç ihtimal vermiyordum test bile yapmıyodum 7 haftalık öğrendim😂
findiginannesi_ bugra_mom3244 Benimki de 5 gün gecikti .pazartesi tam kan verecektim ki cumartesi regl oldum .ama tam regl gibi değil ya .bende anlamadım 🤷♀️
bugra_mom3244 Hanim58 inşallah 😞korkuyorum test alıp bakmaya istemediğimden değil oğlum çok küçük daha
Aalparslan findiginannesi_ bende bir gün geciktim 4 aylık oğlum var aşrı stresim ama adet olacakmışım gibi hafif kasıklara ağrı buruyor anlamadm
yalnizkalp bugra_mom3244 hayirlisi olsu hakinda bizde haber et neyse hamile biri duydugumda seviniyoru.
bugra_mom3244 yalnizkalp ayyyy🙁 inşallah beraber başka birinin haberine seviniriz 😄ben severim ama kendim dışındakileri
Fatma_yesldg Bende 1 hafta önce düşük yaptım hamile olduğumu bilmiyordum önce adet kanaması geldi sonra düşük gerçekleşti 🙁
UmmuAbdullah Benim 5 aylık oğlum var lohusalıktan beri adet olmadım ya normal miii? Doğumdan beri hiç olmadım yani
salakmisincemilee bugra_mom3244 9 gun test yapmadan nasil durdun ya benimki de 7.gun hala olmadim 10 tane test bi de en son kan verdim bugun stresten gebericem
bugra_mom3244 salakmisincemilee 😄😄sonuç korunduğum için aklıma gelmedi hamile kalmak ama günler uzadıkça açıkçası tedirgin oldum dün akşam regl oldum