alimeninannesi dogaldır ıcerıgı ıyı dedıler dıye sleepy kullandım bı ara ama kızarıklık yaptı molfıxın 1-2 bedenı cok ıyıydı ılk onu kullandım ama sonrakı paketlerde bez cok farklıydı onu ds o sekılde bırsktım sımdı degısmıs paketler ama bezler nasıl bılmıyrm goon mutlu kullandım sleepy den ıyı geldı, evy baby yesıl serıtlı paket de eh ama gece kullanılmaz, can bebe de ıdare ederdı e bebek ve sok marketın kendı bexını fe kullandım onlar ds benzer. Baby turco sleepyden ıyı gelmıstı mısal kızıma. Prıma kotu yok ıcerık kotu fedıler dıye uzak furmustum sanırım bızımkı 9 aylıkkrn prımaya gectım ondsn berı de degıstırmedım bır fe goon premıum deneyeyım belkı bulamam alternatıf olur dıye. O da ıyı geldı. Ama kotu denılen prıma hepsınden ıyı tabı bu kızımın cıldıyle de alakalı olabılır hafıf nemlı kalsa kızarıyor kurulugu en ıyı de prıma saglıyor sonra da benım ıcın goon premıum ama goonun dokusu cok guzel yumusak epey prıma premıum gıbı sankı. Bakar karar verırsınız bebegınızın cıldıne uyar mı bılemem hassas ve kızarıyorsa kucuk beden denemekte yarar var🤗