HappyKids Anne olunca anladım,annemin değerini..Ona yaşattığım her zor gün için bin pişman olmayı yüzüne olmasa da uzaktan uzağa binlerce kez özür dilemeyi,
Anne olunca anladım,dünyadaki sonsuz kavramı neymiş,
Sonsuz sevgi,sonsuz sabır bazen sonsuz çaresizlik,sonsuz mutluluk..
Anne olunca anladım ben kimim,yarımı buldum artık..O benim,benden bir parça,içimde büyüttüm ilmek ilmek..Her saniye nefesinin kokusunu bile özlemek ne demekmiş ben oğlumla anladım.
Anne olunca anladım,evin içinde bir insan ne denli yorulur,yetersiz hisseder bazen..
Omuzların çöker,hissetmesin duymasın diye sessizce ağlarsın.Kimselere diyemezsin normal şeyler gibi,boğazın düğümlenir sorumluluğun büyüklüğünden..Ama böyle zamanlarda bile açarsın en küçük olduğu hali öpersin,öpersin doyamazsın…Ağlarken gülmeyi ben anne olunca öğrendim..
Anne olunca ben bir küçük insan tanesinin sana bir çift sevgi dolu gözlerle nasıl bütün dünyamı durdurduğunu öğrendim ve anladım ki ne kadar zor olsa da bütün zorlukları ben o sevgi dolu gözlerde aşıyorum.
Sevgili oğlum,anladım ki sensiz olmazmış..Dualarıma,yüreğime,her zerreme
nakşettim seni..Anne olunca anladım ben ‘evlat’ bir tohum ve her gün filizlenir,çiçek açar.Anneliği anladım ben oğlum ❤️