2735 dilantrkmn bende vegaferon kullanıyordum kan değeri çok düşük çıktı sağlık ocağı hastaneye yönlendirdi ferrum şurup verdi bana da öyle aman aman bı yükselme yok
dilantrkmn 2735 ferrum için içinde paraben olduğunu ve çocukların dişlerini kararttıgı yönünde bir söylenti var o yüzden acıkcası biraz tedirgin oluyorum
2735 dilantrkmn evet canım disini kararttı ama şuan ne kulllabilirim bilmiyorum mecburen kullanıyorum . Demir eksikliği hala devam ediyor çünkü
Veyselaras 2735 canım ilacı verdikten sonra c vitamini ver şuan tam mevsimi aslında c vitamini demirin emilimini artırdığını söylemişti ben öyle yaptım baya normale dönmüştü ferrum kullandık bizde
Bendiyebiri 2735 biri söylemiş C vitamini verebilirsin Demir’i yükseltmek için diş lekesi yapmaması için üzerine su içirebilirsin.
2735 Veyselaras ya benim bebeğim aşırı iştahsız pek bişey yediremiyorum. Portakal mandalina yediremiyorum özellikle suyunu da deniyorum yok yani.
dilantrkmn MinikPandam_ kilosuna göre kullanıyordum 8kilo ise 8 damla 10 kilo ise 10 doktorum kilosuna göre demişti
MinikPandam_ dilantrkmn tek seferde mi veriyordunuz sabah akşam mı peki? Yani atıyorum tek seferde 8 mi yoksa 4 sabah 4 akşam mi