Ist2121 Kizlar normalde cok severim gebelikte hic yemedim tabikide oglum suan 14 aylik ve 2 senedir yemiyorum. Ama canim şöööyle efsane bi ton balikli sandwich cekiyor. Emzirirken de yenmez deniyor ama siz ne diyorsunuz bu duruma?
asiltonunmommysi Ist2121 emzirirken ilaç dışında hiçbir şeyi düşünmedim sanırım yenmez diye her şeyi yiyorum
ayseasln21 Ist2121 valla yanlış mı bilmiyorum ama bende yiyorum çokta severim salata da falan çok güzel oluyor
Ist2121 Blge1 gulshen Noname21 ayseasln21 asiltonunmommysi “Ağır metal ya da civa içeren ton balığı gibi balıklar ve midyeler süte geçebilme ihtimali nedeniyle kesinlikle tüketilmemelidir” diye bir aciklamasi var da bu yuzden sordum. Tesekkurler yanitlariniz icin😊
gulshen Ist2121 bence abartmadığın sürece yiyebilirsin bi doktoru dinlemiştim o öyle söylemişti internette dinledim yedim bende 23 aylığız
Blge1 Ist2121 hamileyken bende hiç yemedim ama bende çokk severim bebeğim 9 aylık geçenlerde kutunun yarısını yedim artıkbişeyde olmadı bilmiyorum zararı varmıdır
Noname21 Ist2121 ton balığı somon dan yapılır somon tatlı su balığıdur normal balıklarda bu ihtimal daha fazla diye bılıyorum ama arastiracagim
Alse35 Aşırıya kaçmamak şartıyla doktorum müsaade etmişti haftada 1 kere mesela tabi ben sadece canım çok istediğinde yedim ne olur ne olmaz 2-3 ayda 1 şükür sorun yaşamadım
Alse35 Ist2121 rica ederim ben çok pimpirikliydim gıda konusunda da baya sık boğaz etmiştim hem kendi doktorumu hem çocuk doktorlarımızı😂
1morportakal Ist2121 Aaa yenmemesi mi gerekiyormuş 🤓 Ama balığın da mevsimi artık. Taze balık yeseniz?
Dolores 1morportakal zaten balık yemeyin demiyor aslında. Mevsimine göre tüketebileceğiniz balıklar var ama ağır metal içeren cıva içeren derin su balıklarını tüketmemek gerekiyor 🌸
Coolmum Haftada 1-2 yemenin bir zararı yok diye biliyorum emziriekende hamileykende tüketmistim ben aşırıya kaçmadan
Ist2121 UmmuAbdullah salam sosis sucuk sakatat. Fazla cay kahve tuketimi onerilmiyor. Asiri baharat sutun tadini degistirebilir. Bebeginiz kucukse ve gaz problemi varsa tabi bu liste daha da uzayabilir. Oglum 14 aylik biraz daha esnettim.. daha kucukken cok daha fazla dikkat ediyordum.. Ha bide odem attirici seyler tuketmemek gerek maydonoz tarzi sutu azaltiyor.
UmmuAbdullah Ist2121 teşekkür ederim vslla hepsini yiyordum içiyorum oğlum da 5 aylık. Dikkat etmeliyim Aslında ama oğlumdan zaman kalmıyor seçici olmaya:)