Esraw 28 hazıran doğumlu bebeğim tahmini doğum tarihi 2 temmuz kız bebek ne olur hesaplayan varsa hesaplaşmasını?
Cerennnnn adaruzgar Bizimde bakabilir misin hala ayağımda sallıyorum uyumadı. Doğması gereken tarih 2 Ağustos doğduğu tarih 1 Ağustos 2019 erkek bebek
Basaktunaa adaruzgar banada bakar mısınız lütfen bebeğim çok huysuz :( 31 haziran doğması gereken 21 haziran doğum erkek bebek
Arel_eymen adaruzgar merhaba benm bebeğim 6Ağustos doğumlu doktorun dediği tarihte doğdu.birde bu atak.medir nasıl oluyor
Glkn adaruzgar teşekkürler ama ben bunu anlamıyorum işte 4 gün sonra sıçrama ne demek bu atak denilen şey 4 gün sonra mı bitiyor 4 gün sonra mı başlıyor
Cansu1234 Rica etsem bizede bakarmısınız beklenen doğum 4 eylül doğduğu gün 17 ağustos erkek 37 haftalık doğdu bu hafta hep huzursuzdu
adaruzgar Cansu1234 14 gun sonra googleden bakabilirsiniz bebegi uyutuyorum uzun biraz yazmıcam kusurabakmayin
Ariyaarya adaruzgar banada bakar msn lütfen kız bebek doğması gereken tarih 25 hazıriran 1 Haziran’da doğdu