Eliztosss Merve-miray bende aynı okadar uğraştım birde aynı cihaA bağlı 2 farklı hesap olunca tek hesabın kuponu yatırıyolar diye dikkat edip eşimin telinden paylaşım yapmıştım düşün yanii
Merve-miray Eliztosss bi ara bende öyle yapıyordum. Sonra iki hesabı da kendi telefonumdan yaptım yatmıştı. Bekliyorum 3 dakika kaldı
Yarensmom- Merve-miray bana da gelmiş kupon ama belirli ürünlere veriyor neden öyle oldu acaba her üründe kullanamıyorum
Merve-miray Yarensmom- Abarttılar iyice yemin ederim 🙄 bırakın isteyen istediği yerde kullansın kuponunu
Asldrk Merve-miray Nasıl bi sistem ki bu nasıl paylaşım yapıyoruz buradan mo yapıyoruz açıklarmısınızz
Annis-ogul Bana 1vtane glmis bn 4 tane yptm bu ne rezillik yaa.bi saat daha bekleyip şikayet edicem rezillik resmen kabul etmiyorum.kesin olsun diyer 4 gruptan da 60 dan fazla kayıt yaptim ya
Annis-ogul 4 tane yotim bi tane yatmış şaka gibi .şikayet ettim müşteri hizmetlerine diğerleri bot hesap olabilir diyor.HAKKIMI HARAM EDIYORUM HAPPY KIDS YETKILILERI BUNA BIR EL STIN YOKSQ BI DAHA ASLA BURSAN TAKIPCI KAZANAMAYACAKLAR
Annis-ogul 4 KUPON DAN SADEXW BIR TANE GELMIA .HERKES ITIRAZ ETSIN .HAPPY KIDS TAKIPCILERINE SAHIP CIK .HAKKIMIZ OLAN KUPONLAR GELSIN …. 4 TANE KAMPANYA YI YAPTIM VE SADECW 1 TANE GELMIS HAKKIM HARAM OLSUN .ASLA ASLA BI DAHA YAPMICAMMM
Minikoalamm Kızlar bana hiç gelmedi 2 tane yaptım koleksiyonum 57 sayfa 50 ama hala kupon yok var mı benim gibi olan
Merve-miray Asldrk Trendyol hesabınızdan koleksiyon oluşturup paylaşıyorsunuz. Ve 50 kaydedilmeyi geçtiği zaman 100₺ üzeri 50₺ kupon veriyorlar. Yine 100₺ üzeri 50₺ diğer kuponu da kazanmak için az takipçisi olan bir mağazayı paylaşmanız gerekiyor. Bu takipçi sayısı da 50 geçmek zorunda
Minikoalamm Merve-miray cidden moralim bozuldu ı kadar emek verdim böyle olacağını bilsem indirimlerde alırdım alacaklarımı