Merve-miray Bugün 18:00 da hesaplarımıza kupon tanımlanacak. Neler almayı düşünüyorsunuz? Ben eşime parfüm, kendime hırka, çamaşır suyu, bi kaç bişeylere de bakacağım 😁
Arasarzu14 Merve-miray Kuponum tanımlanmış ama kullanamıyorum trendyol cüzdana para mı yüklemem gerek
Annis-ogul Merve-miray vla bnde mop alcam ,oğluma puzzl oyuncak filan bkcam .4 tne yotim bklim ins glir hepsi
Eliztosss Kızımın eksikleri var onlrı tamamlamayı düşünüyorum bebeden bize sıra gelirse kendime ve eşimede bakacağım😊
Merve-miray Eliztosss ben kızıma dolap uygulamasından felan alıyorum. Tabi kendimize de. Ama parfüm çamaşır suyunu felan trendyoldan alıyorum ☺️ 8-11 kasım ve 22-25 kasım tarihleri arasında ki kuponları yaptım. Bakalım kaç kupon gelecek.
Annis-ogul Merve-miray 6 da tanimlanacakmis bakalim 6 ya kadar bklicem .yoksa bi daha asla yapmam zamanıma yazik 300 den fazla paylaşım yptm bn
Merve-miray Antep27 Antep27 koleksiyon oluşturup paylaşıyorsunuz. Ve 50 kaydedilmeyi geçtiği zaman 100₺ üzeri 50₺ kupon veriyorlar. Yine 100₺ üzeri 50₺ diğer kuponu da kazanmak için az takipçisi olan bir mağazayı paylaşmanız gerekiyor. Bu takipçi sayısı da 50 geçmek zorunda
Annis-ogul Merve-miray ins.YOKSA ASLA VE ASLA BI DAHA YPMAM BILE HAKKA GIRIYORLAR .4 TANE YPTM DAHA BI TANE GLDI .HEOSI GLMEZSE DAHA UGRASMAM ASLA
Eliztosss Annis-ogul bwnde hem eşimden hem kendimden yapmıştım eşimin hesabına bir tane yğklenmiş suan gördüm bende giç yok daha eşimede 3 tane daha gelmesi lazım
Annis-ogul Eliztosss vla olmazsa eksik gelirse asla bi daha yapmam. Adamlar 4 kapından birini veriyor rezillik yaa .bklemedeyim