Benisahtesevme2 Benisahtesevme2 Benım mutfağım küçük ama sevıyorım tezgah üstünde genelde bısey bırakmayı sevmıyorum Bu klasık kahve koselerı hoşuma gıdıyor ama cok sıradanlaştı belkı kendı evımde farklı konsept ıle dızayn edebılırım 😀🌸
Balkizinannesitugce @tatlibiranneo welcome pöh mutfağı dilerim birgun sizler kadar büyük bir mutfakta düzenimi kurarım dipnot yemeklerimizi yemek masasında yiyoruz 😁
Balkizinannesitugce tatlibiranneo klasik lojman artık çok skldm ama mecburum yapacak birseyim yok sağlık olsun 😁
dolunay01 _mom9 https://www.hizliresim.com/cecydgz Benımde boyle siyah duvar tasları cok gozume batıyor 😊acık mutfak olduğu ıcın cok kalabalık olsun ısyemıyor um ama bunlarda lazım oluyor
Balkizinannesitugce dolunay01 oyuncak sandım ben ne korkunç bakmış 😁😁😁 masallah benim oyuncak kedimin aynisi😄😄🧿
Ceyren _mom9 Kalabalıktan nefret ederim. Tezgâh üzerinde sadece yağdanlık var o yüzden. Diğer her şey dolaplarda, kullanırken çıkarıyorum.
Berilsmom13 Laydaren bak bu iyi bi fırsat hergün böyle post açalım bu gazla evleri toplamış oluruz fotoğraf atmak için😂😂😂
Melikmoms Tezgahım aşırı büyük o yüzden çok dağılıyor maalesef büyük tezgâh bana göre pişmanlıktır 😂
Kelebekk17 _mom9 Baharatlik koysammi koymasammi onu düşünüyorum bende 😂 zor oluyo ama onun dışında boş tutmaya çalışıyorum Nit:Duvarlarim cok kotu badana olsana kadar idare etcem artik görmeyin 😂
Laydaren Deletedmom_58 Benim mutfağım temizlik yaparken bile bu kadar toplu olmuyor. Hiçbir şey olmasa bir tane ıslak mendil paketi masanın üzerinde olur, mutlaka bir şey olur yani bir yerde 😂