Pamuk_sekermm06 Meryembudak dünden kırmızı mercimek çorbası vardı tavuklu pilav var yanına ne yapsam diye düşünüyorum 🤔
35lavanta Pamuk_sekermm06 brokoli havuç kapya biber ince uzun kesin haşlayın sonra ekşi zeytinyağı tuz mis gibi kış salatası olur 😍
35lavanta Meryembudak Şimcikkk yaptım kısık ateşte pişiyor pırasalı portakallı kereviz 🤤 Mantarda var bidaha ki uykusunada mantarlı et sote yapmayı planlıyorum bu şekilde 3 gün yemek derdim olmayacak inşallahhh 🤣🤣
anonimhanim_ Meryembudak Oruçluyum bir an önce hazırladığım kısma gelmek istiyorum 🤪😅 Tavuklu lahana sarma (kayınvalidem göndermiş pişireceğim ) Bide lorlu erişte makarnası yaparım yeter 🫶
liyosunannesi23 Meryembudak fırında tavuk patates, pirinç pilavı, salata . Belki çorbada yaparım, aklımda tarhana var
BalBadem3 Fırında kıymalı patates üstüne kaşar yemeği Makarna Sarımsaklı yoğurtlu kabak Belki yanına salata 🫶
baykuskiz_ Meryembudak bize firinda tavuk patates ve pirasa corbasi Cocuklara da pirasa corbasi ile pancar sarmasi var 😁
Minikprenses38 Meryembudak kolik bi bebişim var sürekli kucağımda hiç bisey yapamıyordum ayy trendyol bana kupon vermiş o kadar mutlu oldum ki 😅sanki dünyalar benim oldu
1melek1234 Meryembudak yayla çorbası fırında besamellı ıspanak yarını da bugün yaptım asımız var yarın dolma bıber tarhana çorbası