Pikapikapikacuuu Meryembudak yemek sepetinde kuponumuz varmış çok mutluyum 😅 yemek yapmıcam bugün. Dün çay menüsü yapmıştım. Onu yazıyım fikir olsun. Arpa şehriye salatası Patatesli gül böreği Milföy kruvasan
Ertugrulnannesiii Meryembudak kuru fasulye pilav ve prasa dan yoğurtlu Cevizli sarımsaklı meze yapcam ayhh canım çekti şimdiden 🤦🏻♀️🤤
Minnakkk Pikapikapikacuuu ahahaha bu ben 😀 80 TL ye 25 indirim gelmiş hic kacırmam eşimde yemege gelmick hemen kızımla bu fırsatı degerlendşrecgz
Pikapikapikacuuu Ertugrulnannesiii şu dönemde dışardan yemek hayal oldu gerçekten. Biz de işte anca kupon falan olunca. Rabbim geçim kolaylığı versin.
Ertugrulnannesiii Pikapikapikacuuu sormayın vallahi geçen dışarda hamburger yedik inanılmaz zengin hissettim kendimi🤦🏻♀️🤷🏻♀️ yani durumlar içler acısı
Pikapikapikacuuu Ertugrulnannesiii öyle valla. Ben öğrenciyken haftada 1 yerdik 7 liraydı menü. Şimdi 60 lira olmuş en ucuzu. Evde kendim yapıyorum artık her şeyi.
Hamzaninannesi1411 bebegim86 bebeğim 4 buçuk aylık çok şükür gaz problemleri ortadan kalktı kendi kendine yardım almadan yapabiliyor:)
Zeliha27mira Meryembudak Taziyemiz vardı ordan lahmacun gönderdiler sağolsunlar onu buzluktan çıkarıp ısıtcam yanına da çorba yaparım yemek yapasim yok bugün walla .
bebegim86 Hamzaninannesi1411 maşallah bizimde 2 ay bitti bakalım inşallah yiyebilirim bende ilerleyen aylarda