E_e05 Adaa10582 bende anne sütü veriyorum hep. Korktuğum kadar degil yani hemen hemen 1 ay içinde uzuyor. Tamam teşekkürler🌸
E_e05 HasanEralp ayneennn. Makinayı kapmış geldi yanıma bende kiyamadm olmaz dedim ama bir yandan da adamcağız heves ediyor kirmakta istemedim🤭 o yüzden fikirlerinizi ve deneyinlerinizi almak istedim
LaMamaDellaCicala E_e05 cikti zaten dogdugundada gurdu saclari dedim ya yutmasin diye kestim ben simdi esit uzadi yoksa emekli amcalar gibiydi
-Mathilda- E_e05 Saç gürleşmesi için yapıyorsanız bir şehir efsanesinden ibaret . Genetik ne ise o olur
E_e05 Elbette genetiklede alakasi var ama gürlüğnün. Arastirmalarca kanitlanmis birşey bu daha sağlıklı olacağı.
E_e05 LaMamaDellaCicala ya ben çok geç çıkıyor diye duydum (5 ile 7 ay arası) o yüzden korktum biraz. Bu şekilde 15 gun felan idare ederim
Canballim Merhaba benm oglum 22 aylık. Ben uc kere vurdum sifira daha gür ve esit cikti. İki aya falan uzamis oluyor. Bilerek kışa gelsin ki yazin kel dolanmasin dedim 😁
E_e05 Canballim o halde korkmayimmı ☺ Siz neyle vurdunuz sıfıra. Makineyle trss etmekte ayni şeymi acaba. Makinede kaç günde çıkarki sac. Ustura gibi degil sonuçta 😅
Esdoel E_e05 kafasında sivilce falan yada yara yoksa hiçbir şey olmuyor permatigin ucundaki beyaz parçayı kırma asla kafayı kesmez. Bı arkadasimin oğlunu da ben jiletle sıfıra vurdum eşi de kendi de cesaret edememişti 😂
bayankitapkurdu E_e05 ben 5 aylıkken sıfıra vurmuştum uzaması baya zaman almıştı. Sonra 2 yaşında vurdum o zaman baya hızlı uzadı. Ama size tavsiye şimdi vurmayın hava soğuk kafası üşüyebilir
bayankitapkurdu E_e05 2 1,5 yaşında anca kıvrılmaya başladı. Ama sonra 6 ayda öyle bi uzadı ki göğüslerine kadar inşyordu. Önce makina. Sonra kadınlara özel olan jiletle kesmiştim. Suyu çok sevdiği için suyla oynata oynata yaptım çok şükür hiç kesik olmadı
bayankitapkurdu gigi6 bazen sadece gürleşesin diye kesilmez saç. Oğlumun saçları çok uzundu göğüslerine kadar inerdi tuttuğumda ama kıvırcık olduğu için belli olmazdı. Kestim ve oğlum aniden boy attı kilo alamıyordu almaya başladı. Yani kocakarı şeyleri olmuyor her zaman. Gerek duyuluyor
E_e05 bayankitapkurdu ne güzel maşallah. İnşallah benim oğlumunda kesilince hem sağlıklı hem çabuk uzar.
Ata-sMom58 2yaştan önce ne kadar kesip kazıtsanız da çıkacak olan aynı saç bi değişiklik olmaz 2yaşı geçtiğinde sadece bi kere kazıtılsa yeterli gürleşmesi için. Dermatolog tavsiyesi bize aynen böyle dedi