Kaptan03 Ben wee baby aldım pipetli iki ay kullandım koku ypmaya başladı akitma ws sorunu yoktu.gecenlerde e bebekte nuk indirime girmiş pipetlisini aldım şuan için memnunuz inşallah ondada koku yapma sorunu olmaz
Hazel0506 Tugceeeek skip hop öneririm muhteşeem asla akıtmıyo hem tek başlıkta iki ucu da var pipet ve normal düz olan. Baya memnunum ikili satılıyor tekli değil. Biraz pahalı gelebilir ama gerçekten kaliteli. Tavsiye ederim 🥰
adenly Tugceeeek baya ugrastım ama pipete alıştıramadım 9 aylık şuanda. Başlarda biraz bogazına kacırdı ama alıştıkça böyle bir problem kalmadı akma kokma vs olmuyor
KARSIYAKALI Tugceeeek akıtmıyor kokuda yapmıyor fakat ilk zamanlar biberona nazaran daha fazla akışı olduğu için ister istemez boğazına kaçıyor onu da 2 gün içerisinde öğrendi benim oğlum 😊
Tugceeeek KARSIYAKALI zamanla öğreniliyor demekki bide avent deneyim pipetliye 12 aydan sonra başlamak daha kolay bebekler için
Tugceeeek merbay97 kapağı takılıyken su dışarıya akıyor mu yoksa açıkken baş aşağı tutunca mı akıtıyor
Tugceeeek Elfsdakya bende deneme amaçlı verdim ama çekmedi🤭 sanırım avent tarzı almam daha kolay olcak bebiş için ☺️
merbay97 Tugceeeek baş aşağı tuttuğunuzdada akıtmıyor iyice sallamak gerek akıtması için 😇 şöyle sonra kendi içmeye başladığında çok salladığı için döküyor