Dilaylaa Ay inanmıyorum ya böyle insanlar neden öğretmen oluyor ki , bugün bende öğretmenler günü ile ilgili bir paylaşım gördüm çok canimm sıkıldı
Melek0205 Dilaylaa yani hele de anaokulu ve ilkokul öğretmenleri daha hoşgörülü güleryüzlü olmalı ben lise biyoloji öğretmeniyim bu kadar o kpca çocuklara bağıramam bile yani
Melek0205 Birbebetoannesi müdire hanımla görüştük ayak üstü ama konuyu biliyodu direk öğretmenle görüşmüştük çocuklar korkuyo daha güler yüzlü olsanız falan diye tamam demişti ama işte..
Birbebetoannesi Melek0205 Normalde suç diye biliyorum ama delil olarak sunabilir misiniz bilemedim . Tekrardan müdire hanımla görüşürüp bir kaç Veli toplaşıp şikayet edilirse daha iyi olur san. Cimere de şikayetinizi bildirdiğinizi söylerseniz mutlaka öğretmen kendinde değişim yapar diye düşünüyorum.
minderbob Melek0205 evt görüntü ve ses kaydı almak suç. Ancak bağırdığını dışardan duyarsanız kaydedebilirsiniz. Özel mi devlet mi?
Melek0205 minderbob bizde camın önünden duyduk diyerek konuşalım dedik müdire hanımla. Devlet okulu ama özel gibi herşeyinden çok memnunum çalışanlar yemekler stajyer öğretmenler olsun bi bizim öğretmen böyle asık suratlı sürekli bağırıp çağırıyo bizi okul bahçesinde görse bile selam vermiyo diğer öğretmenler tanımadıları halde selam verip hal hatır sorup geçiyo
Dilaylaa Melek0205 öğretmenlik sabır isteyen bir meslek zaten . Bu konuda bir bilgim yok belki bir avukata danışabilirsiniz. Ama mutlaka şikayetçi olun . Birşey olacağını sanmıyorum ama .
Melek0205 Birbebetoannesi yarın 3 arkadas ikimiz sınıf annesi olarak görüşcez herkes adına. Cimere sikayette bulunduk 2. Dönem olsun değişir umarım öğretmen
minderbob Melek0205 öğretmenin kişiliği samimiyeti kaldırmıyor olabilir selamlamak zorunluluğu yok. Ama sınıfta davranışlarına dikkat etmeli. Hele ki okul öncesinde bu tavırlar kabul edilemez. Yine de şikayetten önce müdüre başvurun. Düzelme olmazsa o zaman üstüne gidin.
Papatya39 Melek0205 Anaokulu öğretmeniyim. O minnacık çocuklara nasıl bağırabiliyor ben bunu anlayamıyorum küçücük onlar daha ama ses kaydı yasak diye biliyorum daha doğrusu karşı taraftan gizli olarak ses kaydı almak yasak. Siz ses kaydı demeyin dışarıdan bağırdığını duyuyoruz deseniz ?
Melek0205 Papatya39 öyle diyeceğiz ama kimin aldığını söylemedikçe problem olmaz gibi de bilemiyorum hem öğretmen duyarsa bağırmaz belki ses kaydı alırlar falan diye
Sarikuzumalp Melek0205 Böyle şeylerin suç olması ne kadar saçma ya. 4 yaşında ki çocuklara tahamül edemeyen insan yapmayacak bu mesleği o zaman. Bugün bağırır yarın şiddet uygular neler görüp duyuyoruz. Müdürle konuşun tabiki bu şekilde bir öğretmen istemediğinizi belirtin. Yada direk öğretmene çocuklara psikolojik şiddet uyguladığını eliniz de kanıtınızın olduğunu söyleyin. Yapmasın böyle insanlar bu mesleği ya.
Melek0205 Sarikuzumalp kesinlikşe ya zaten öyle sinirli bağırıyoki bi üstü vurmak olur yani sürekli bağırma halinde
Poyrazin_annesii Ses kaydı almak suç ama okulda kucuk cocuklar söz konusuysa bnce suç degıldr. Bnm bıldıgım yetıskın ınsanların özel hayatlarıyla ilgılı ses kayıtları suç oluyor ama bı avukat varsa sorun derim
elmaliturtam Melek0205 ses kaydı alan velinin haberi var mı? Ses kaydından okul müdüresine bahsedeceğinizden. Sonra kabak onun başına patlamasın. Siz bir avukata danışın muhakkak okulla görüşmeden. Sınıftaki diğer velilerden de para toplayıp hep birlikte bir avukata danışın bir görüşme yapın neler yapabilirsiniz diye.
Melek0205 elmaliturtam avukata danıştım aslında kimin aldığını sçylemezseniz sıkıntı olmaz hatta önünde dinletebilirsiniz bile eline geçmemesi kaydıyla suç ama çocuğun hakkı üstün tutulur dedi ama bilemedim bana da bu mantıklı geldi aslında
Melek0205 minderbob tabiki selamlama zprunluluğu yok ama anaokulu sevecenliği merhameti dahi yok geziye giderken sıraya girmeyen 4 yaşındaki çocuğa gelmezsen gelme gidiyoruz biz.. fotoğraf çekilrken gelmeyen çocuğa bağırarak çağırıp gelmiyosa gelme demeler falan değişik yani
-_-hUysUzvetatlikadin Melek0205 kvkk kapsamında suç diye biliyorum hatta konu her ne olursa olsun aleyhine
-_-hUysUzvetatlikadin Melek0205 he ne yaparsınız öğretmenle ile yöneticiyi siz ve velilerbir araya gelirsiniz tüm velilerle birlikte bir dilekçe imzalanır sınıfta kamera olmasını tüm veliler kabul etti biz kamere takılmaısnıbtalrp ediyoruz dersiniz yoksa milli eğitime şikayet edeceğiz diye o zaman herkesin haberi olur bence en temiz yol bu.
Melek0205 -_-hUysUzvetatlikadin kamera yasak diye biliyorum mesleği zedeler görüşüyle.. en fazla öğretmen değişir ki bizim isteğimizde bu