Efelar8 Merhaba anneler 3,5 aylık bebeğim biberonla besleniyor. 3 gündür zorla yediriyorum resmen ne yapabilirim
Babyb Efelar8 bizimkide aynı durumda 4 aya 1 hafta kaldı ama yaklaşık 2 aydır zor mama yiyodu şimdi uyanıkken asla yemiyo üç dört kere çekiyo sinirleniyo itiyo ağlıyo. Geçecek gibi durmuyor bilmiyorum
Fetiye06 Efelar8 benimki de 3 ay 5gunluk 3 gündür deliriyorum resmen 3 4 saatte ya 30 ml yada 60 ml aliyo ne yapacağımı şaşırdım artık acıkma da yok bı acikip ağlamıyor da uyurken de almiyor düşün düşün kafayı yiyecem ya aç aç yasiyo resmen
Nazlinci Uyuyup yedirmekten başka çare bulamadım. Bu bebekler 3. Aya girince me oluyor anlamıyorum. 3 aydır helak oldum uyutup mama içermekten :( insallah sizinki çabuk gever canım
Gmzeabduygzefe Nazlinci 2,5 aylık ama 1 aydır böyle denemediğim yol kalmadı gitmediğim doktor kalmadı
Birbebekkkbircicek Nazlinci Allah yardımcın olsun canım 2.5 aylıkta başladı sütümü sağıp verdim uyuyarak çok zor günlerdi 8. Ayda videoyla içmeye başladı videomuz hala içmiyor
Efelar8 Nazlinci İnşAllah canım eskiden annelerimiz nasıl yapıyormuş acaba ya? Etrafımda ki yaşlı insanlar ne gaz biliyorduk ne başka birşey diyorlar. Benim ki biberon almadan asla uyumaz
Nazlinci Gmzeabduygzefe ahh cnaım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çocuğa bir sürü test yaptırıp canını acıttım. Bi hemşire dedi en son bende çok yaşadım mama reddi bu dedi zamanla geçecek dedi. Hala geçmedi :(
Efelar8 Nazlinci artık biz perişan oluyoruz gariplerim dertlerini de anlatamıyor ki🥺 uzun sürüyor sanırım bu süreç
Nazlinci Birbebekkkbircicek kime sorsam aynı sıkıntı neden böyle yapıyorlar ya? Biz öi çok veriyoruz acaba ? Bi arkadaşımın bebeği mama diye ağlıyor meme siteye ağlıyor bizimki uyutup vermesem asla aramaz. Ek gıdayı sevdi ona yüklendim bende ama mama yemesi de lazım ki :(
Efelar8 Birbebekkkbircicek bu kadar uzun sürüyor bu 🥺 çok zor ama biberon değiştirmek işe yarar mı acaba
Birbebekkkbircicek Nazlinci ek gıdayı yiyorsa şanslısın benim kı onu da reddetmişt. Uykuda vermeye devam et zorlama sanırım çok zorlamaktan oluyor. Açlıktan ağlıyor mu ? Benım kı acıkmıyordu da
Efelar8 Nazlinci benimki feryat figan ağlıyor açlıktan yine de yemiyor kucağıma alıp ayakta yediriyorum dolaşa dolaşa bakalım nasıl olacak
Ezgiiiurass Birbebekkkbircicek benim çocuk 2 Aydır ağzına bile sürmüyor biberonu ne mamasını ne sütünü 3. Ayda bıçak gibi kesti attı bissürü biberon denedik ama banamasın demedi :( kaşık mamaya geçtim oda zar zor yiyor
Birbebekkkbircicek Ezgiiiurass yemek Çin ağlamıyor değil mi omkadar iyi anlıyorum ki.kilo alımı nasıl
Ezgiiiurass Birbebekkkbircicek hayır ağlamıyor he çok aç kalsada 2 Fırt çekiyor doymuş gibi bırakıyor dolu göğsümü emmiyor boşu bırakmıyor 5 aylığız 7500 kilo oda 3 ay ilk maması memesi çok uğraştınim öyle yoksa bu ay 500 g almış
Ezgiiiurass Birbebekkkbircicek normalde de emiyor ama uyku geçişlerinde ya ayakta yada yatarak 😞 geceleri emziriyorum emiyor ama az. Bu konuşmamızın üzerine kalktım sabah sağdığım sütümü verim belki içer dedim 100 cc biberonla ilk defa içti 20 ziyan etti ama çok şükür ben şok 😍😍😍😍
Birbebekkkbircicek Ezgiiiurass canım hep dene be kadar süt içse kardır gelişimini etkiliyor sen gem sap hem emzir çoğalır da sütun daha iyş
Nazlinci Efelar8 onlar acıkıp ağlamayınca vermiyorlarmış ki. Annem de öyle dedi bana saat diretme çocuk robot mu dedi. Bende kazdım onun 3-4 saatte bie beslenmesi lazım diye. Karnı dolgundur daha niye veriyorsun Dalan dedi
Birbebekkkbircicek Efelar8 yaramadı ben de hiç yemeye hiç oralı çocuk olmadı benim kı ama kilosu önde çünkü bir şekilde besledim onu