Beybisibeybisi OgretmenimKukla ya sormayin ben de her hastamla beraber egzersiz yapardim 3 ay hamilelikte yattim simdi de sacimi taramaya vakit yok o kadar ozledim ki egzersiz yapmayi soyle gerim gerim gerilsem tumm kaslar sinirlerle cok rahatliyicam 🙈
Beybisibeybisi OgretmenimKukla duysun meb ogretmenler tutulmus hemen okullara fzt atasin :))) aralarda egzersiz yaptiririz 🥰🥰
LaMamaDellaCicala Derya341986 cozum bengay krem sur ustune havlu koy bide kas gevsetici sinav zamanlarinda banada olurdu😔
Beybisibeybisi Derya341986 bence ikisi de olur hangisinde bosluk varsa ortopedi kadar agir degil snairim fizik tedavi de iyi gelir gerekli olursa birbirlerine yonlendiriyorlar zaten
Derya341986 Beybisibeybisi çok teşekkür ederim çok sağolun sonuçlar gelince de sizden akıl almak isterim
Derya341986 Beybisibeybisi merhabalar ben bugün sonucumu aldım, iki adet fıtık başlangıcım varmış boynumda. Hatta şuan yazarken kolum ağrıyor 🥲🥲ortopedik yastık aldım, bana önereceğiniz bişeyler olursa ağrıyı hafifletmek adına çok sevinirim 🥰
Emine323 Derya341986 benim sağ kürek kemiğim sürekli ağrıyordu en son mideme ağrı vurdu acile gittim tahlil yaptılar saframda çamurlaşma ve taş varmış o ağrı yapıyormuş bi baktır
Derya341986 Emine323 benim kürek kemğim ağrımıyor orada şişlik var altından koluma vuruyor ağrısı özellikle üşüyünce