yellowmom8 Kızlar doğum parası için başvuru yaptınızmı hastanede eşimin tc sini aldılar süt parası hemen yatmış acaba oda yatarmı yoksa tekrar başvurumu yapmamız lazım
Sumbul1 yellowmom8 ayın 7 sinde başvurmuştum hala başvuru aşamasında gözüküyor süt parasının yattığını nereden öğrendiniz? Biz ona başvuru yapmamıştık
miraculous_22 yellowmom8 eşim benim adıma başvuru yapmıştı canım eylül ayında doğum yaptım ne zaman yattı bilmiyorum ama yeni çektim daha parayı 300 tl yatıyor zaten eğer ilk çocuksa
sakinolpelincim yellowmom8 ona ayrı başvuru yapıyorsun. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı na şahsen başvuru yapmak gerekiyor 1 2 aya PTT ye yatıyor. Benim ilk bebek 300 TL verdi.
yellowmom8 Sumbul1 eşimin hesabına gelmiş mesaj olarak geldi bizde başvuru yapmadık hastaneden bilgi aldılar onlar yapıyormuş
miraculous_22 Sumbul1 benim emzirme ödeneği çalışıyordum ondan dolayı doğum öncesi raporu parasıyla birlikte yatmıstı
merkursavascisi_06 İşyerime doğum yaptığıma dair bildirimde bulununca onlar doğum parasına başvuruyu yapmışlar bir ay sonra yattı gözüküyo e devlette ama hala çekemedim. Süt parası nedir ne kadarmış?
Pinar02 Ben calisan biriyim ne paralar yatiyo . Emzirme ve cocuk baska varmi . Sgk basvuru yapip baska para yatma meselesi varmi sakinolpelincim
sakinolpelincim Pinar02 bende çalışıyorum süt parası direk yattı başvurmadan analık rapor parası ile beraber. Öbürü ne de başvurdum 300 TL geldi başka yok.
miraculous_22 afrakusunannesii eşinin veya senin sigortalı olması gerekıyor dıye biliyorum canım aile sosyal dayanışmaya gidip orda başvuru yapılıyor doğum yardımı başvurusu ilk cocuğa 300 ikinciye 400 3.ye 600 verıyorlar
afrakusunannesii miraculous_22 çok sağol canım miraculous_22 çok sağol canım ikimiz de çalışıyoruz hangimizin gittiği önemli mi başvuruya