shawty shawty ben 9 ay önce 200 ₺ aldım piyanolu oyun halımı 2 ay kullanıldı şuan ki fiyatı daha yüksektir tabiki ama size 150 ₺ verebilirim dediğim gibi kutusu ile gönderim yapacağım eksik vs hiç birşeyi yok
Senay7 shawty nasıl kargoylamı gönderirsiniz.ben hiç burdan almadım.bilgimde yok fazla.bide fotograf atabilirmisiniz rica etsem
shawty Senay7 Özelden gönderdim fotoğrafları bakabilirsiniz uygunsa sizin için yarın gönderim yapabilirim
Yildizparlak1 milletsanaseymiolacak kargo ücreti ile 150 TL ye gelseydi iyi olurdu benim.icin ama.bilemiyorimm
Yildizparlak1 milletsanaseymiolacak ve ben almak istiyorum ürününüzü resimlerini görebilir miyim bir sıkıntı var mı acaba piyanoda ya da halıda
milletsanaseymiolacak Yildizparlak1 yarın atsan olur mu acaba bi yerinde sorun yok sizi buradan etiketlerim
milletsanaseymiolacak Yildizparlak1 piyona çalışıyor herseyi sorunsuz fakat bir tane oyuncağını bulamadım ararsam bulabilirim ama bulamazsam da kargo dahil 150 liraya satabilirim dolaptan
Yildizparlak1 milletsanaseymiolacak tabi olur almak istiyorum aynası da var mı acaba ve dolap uygulamasinda hangi isim ile sizi bulabilirim
milletsanaseymiolacak Yildizparlak1 aynası demişsiniz şimdi anladım onu evet en sağdaki yuvarlak ayna