Beraninannesii iremyy Olgunluk seçkin kişi faziletli olmak Birde peygamber Efendimiz (As)'in ashablarindan Bera bin Mâlik’in ismi 😇
cutiebun_ iremyy Sanırım ikinci oğlunuz bende ikinci oğlumda isim çok zor buldum beğenmek çok zor oluyor 🙈 ilk oğlumun hemen hazırdı oysa 😂 rica ederim 🧡
Cihangiriinannesii iremyy İlk oğlum YavuzSelim , ikinci oğlum Cihangir 😌🌸 Sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah
iremyy cutiebun_ Evet ikinci oğlum 😅 Ve ilkinde direkt eşimin adının anlamı olan Yiğit adında karar kılmıştım. Ancak ikinci bu konuda daha zormuş.. Oğlum Yamaç diyor, eşim Çağan ben bir sürü isim içerisinde boğuldum seçeceğiz inşallah 🙈
cutiebun_ iremyy bende doğuma 1 ay kala karar vermiştim 🙈😂 ama içime sinen isimler oldu şükür 🙈 inşallah sizde hemen bulursunuz 😊
fanatikfenerli iremyy yiğitin yanına yağız da yakışır ☺️ iki isim olarak yağız ali yağız Alp de olabilir 🌸
Cihangiriinannesii SevgiSelim14 İlk oğlum vefat etti malesef. Rabbim sizinkine hayırlı ömür nasip etsin inşallah 🌸
iremyy Sibtug Ay hayır hayır lütfen yanlış anlamayın.. Benim oğlumun adı eşimin adının anlamı Alp ismi de oğlumun adının anlamı. Hep böyle anlam anlam gitmek istemediğimden yoksa isim çok güzel 🙈