iremyy Merhaba. Beğendiğiniz, anlamını hoş bulduğunuz, kullanım zorluğu olmayan isim önerilerinizi bekliyorum. :)
iremyy linamommmmm Alp ismini düşünmüyor değilim ama tam olarakta içine sindiremedim. Aybars ismi bencede çok hoş.
ftsdmrhn Şahsi fikrim ayaz, poyraz, ateş, savaş vb gibi anlamı olumsuz kötü isimleri hiç sevmiyorum şahsen. İsmin kendisi kadar anlamı da çok önemli bence. Ben oğluma Can Barkın ismini verdim. Özgürlugune düşkün, dünyayı gezen kişi anlamında. Çok tutulan bir isim değil ama fikir olsun diye yazmak istedim. Şimdiden sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 🌼
iremyy ftsdmrhn Barkın ismi benimde hoşuma gitmişti. Oğlumun adı Yiğit birazda uyum aradığımdan olduramıyorum bir türlü sanırım ama artık uyum aramıyorum tam anlamıyla içine sinen bir isim arıyorum 😅
Beraninannesii iremyy Olgunluk seçkin kişi faziletli olmak Birde peygamber Efendimiz (As)'in ashablarindan Bera bin Mâlik’in ismi 😇
fanatikfenerli iremyy yiğitin yanına yağız da yakışır ☺️ iki isim olarak yağız ali yağız Alp de olabilir 🌸
cutiebun_ iremyy Kerem, Mutlu, Vefa, Yankı, Eray, Eren, Çağrı, Koza, Berkay, Ali, Deniz, Çınar, Bera, Deha, Asil hoşuma giden isimler. Oğullarımın adı da Giray Alp ve Görkem fikir olur belki 😊 sağlıkla gelsin inşallah 🧡